Phorest laskutustiedot-sivun käyttäminen

Tämä artikkeli kertoo, kuinka voit hyödyntää Phorestin laskutustieto-sivua raha-asioiden hallitsemisessa.

Laskutustietoihin pääseminen

Päästäksesi Phorest-laskuihin ja niiden tulostamiseen, avaa Phorest tietokoneellasi ja mene Hallinta > Yritys

Klikkaa sitten Talous-osiossa olevaa kohtaa Laskutus

Sinut ohjataan kirjautumissivulle, josta pääset kirjautumaan sisään laskutussivulle. Kirjaudu sisään omilla tunnuksillasi.

Laskujen lataaminen

Klikkaa Laskun numero-sarakkeen alla olevaa sinistä laskunumeroa/linkkiä nähdäksesi ja ladataksesi yksittäisen laskun.

Jos tahdot yksityiskohtaisen raportin kaikista laskutustiedoistasi, voit painaa Lataa tapahtumatiedot-painiketta. Tämä antaa sinulle kokonaisvaltaisen katsauksen omista laskutus- ja maksutiedoistasi.

Maksuerien katselu

Maksuerät löytyvät Maksuerä-sarakkeen alapuolelta.

Nähdäksesi maksuerän tiedot, klikkaa erän määrää nähdäksesi maksuerittelyn.

Muuta maksutietojasi

Painamalla Päivitä/Maksa kortilla -painiketta, voit muuttaa tiliisi liittyviä maksutietoja.