Kuinka voin määrittää tervetulosähköpostin uusille asiakkaille?

Tämä artikkeli näyttää, kuinka voit määrittää automaattisen tervetulosähköpostin, jonka avulla voit tuoda uusia asiakkaita Facebook-sivullesi.

Tervetulosähköposti on automaattinen sähköpostiviesti, joka lähetetään uusille asiakkaille sen jälkeen, kun he ovat maksaneet ensimmäisen tapaamisensa. Sähköposti on loistava tapa toivottaa uusia asiakkaita tervetulleeksi yritykseesi ja auttaa myös ohjaamaan asiakkaita Facebook-sivullesi ja parantamaan näkyvyyttäsi sosiaalisessa mediassa.

Sähköpostiviesti lähetetään vain asiakkaille, joiden asiakaskorttiin on tallennettu sähköpostiosoite.

Sähköpostiviestin käyttöönotto ja mukauttaminen

Aloita siirtymällä kohtaan Markkinointi > Tervetuloa-sähköposti

Markkinointi tervetuloa-säpö.png

Lataa logosi

Lataa seuraavaksi logosi klikkaamalla kohtaa Yrityksen logo

Lisää Facebook-linkki ja päivitä sähköpostin aihe

Lisää seuraavaksi linkki Facebook-sivullesi kohtaan Facebook-linkki ja päivitä sitten tervetulosähköpostin aihe salonkisi nimellä.

Kustomoi viestisi sisältöä

Voit käyttää valmista mallia, mutta voit vapaasti muokata tervetulosähköpostin sisältöä sanomaan mitä haluat.

Muista sisällyttää <<facebooklinkki>> johonkin kohtaan viestissäsi.

Näyttökuva 2023-09-20 144338.png

Ota käyttöön ja Tallenna

Lopuksi ota Tervetuloa-sähköposti käyttöön valitsemalla Lähetä Tervetuloa-viestit -ruutu ja lopeta klikkaamalla Tallenna

Lähetä tervetuloviestit.png