Kuinka voin lähettää asiakkailleni automaattisesti uudelleenvarausmuistutuksen? (Rebook SMS)

Tämä artikkeli kertoo, kuinka voit ottaa käyttöön uudelleenvaraustekstiviestin, jonka voit lähettää asiakkaille tapaamisen jälkeen muistuttamaan heitä uudelleenvarauksesta.

Rebook SMS -ominaisuuden avulla voit ajoittaa ystävällisen muistutuksen asiakkaille, jotka eivät varanneet uutta aikaa viime vierailullaan.

Ottaaksesi tekstiviestin käyttöön, siirry kohtaan Markkinointi > Muistutukset

Valitse sitten Rebook SMS välilehti.

Näyttökuva 2023-09-21 094650.png

Valitse seuraavaksi kellonaika, jolloin haluat viestin lähetettävän, ja valitse avattavasta Lähettämisasetukset-valikosta, kuinka monta päivää asiakkaan tapaamisen jälkeen viesti lähetetään.

Näyttökuva 2023-09-21 094910.png

Jos asiakkaalla on jo varattuna tuleva aika, viestiä ei lähetetä tälle asiakkaalle.

Kun olet valinnut asetukset, klikkaa Tallenna ja viesti otetaan käyttöön.

Järjestelmän valitsema -lähetysvaihtoehdon käyttö

Järjestelmän valitsema -lähetysvaihtoehto on suositeltu asetus. Se määrittää koneoppimisen avulla parhaan ajankohdan lähettää uudelleenvarausviesti asiakkaalle.

Rebook SMS -viestin poistaminen käytöstä

Jos haluat poistaa uudelleenvaraustekstiviestin käytöstä, muuta Lähettämisasetuksiksi Älä lähetä ja paina Tallenna

Näyttökuva 2023-09-21 095807.png

Varaa verkkokoulutus jossa saat lisätietoja tästä ominaisuudesta ja siitä miten maksimoida tekstiviestien ja sähköpostien hyödyt salongissasi. Valitse Hallinta > Koulutus > Sähköpostit & Tekstiviestit.