Kuinka poistan käytöstä muistutus- ja vahvistustekstiviestin/-sähköpostin?

Tämä artikkeli näyttää, kuinka voit poistaa käytöstä automaattiset ajanvarausmuistutus- ja vahvistusviestit (SMS ja/tai sähköposti).

Muistutustekstiviestin tai -sähköpostin poistaminen käytöstä

Mene Hallinta > Asiakasviestit > Ajanvarausmuistutus

Screenshot 2024-04-17 at 11.41.26.png

Mene Asetukset välilehdelle > Poista käytöstä Lähetä muistutusviesti vaihtoehto > Klikkaa Tallenna muutokset lopettaaksesi.

Muistutusviesti pois käytöstä.png

Vahvistustekstiviestin tai -sähköpostin poistaminen käytöstä

Mene Hallinta > Asiakasviestit > Ajanvarausvahvistus

Screenshot 2024-04-17 at 12.03.28.png

Mene Asetukset välilehdelle > Poista käytöstä Lähetä vahvistusviesti vaihtoehto > Klikkaa Tallenna muutokset lopettaaksesi.

Vahvistusviesti pois käytöstä.png