Kuinka poistan henkilöstön työvuorot/vapaat vuorolistasta?

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka aikataulutetut työvuorot ja vapaapäivät poistetaan vuorolistasta.

Mene Hallinta > Vuorolistat ja klikkaa kerran vuoroa, jonka haluat poistaa.

Näyttökuva 2023-10-04 105859.png

Aloita vuoron poistaminen painamalla Poista-painiketta.

Näyttökuva 2023-10-04 110142.png

Yhden työvuoron poistaminen

Jos haluat poistaa vain sen työvuoron jota klikkasit, valitse Poista vain tämä päivä > Poista.

Näyttökuva 2023-10-04 110616.png

Usean työvuoron poistaminen

Jos haluat poistaa useita tulevia työvuoroja, valitse Poista useampia päiviä, valitse sitten päivät ja ajanjakso ja klikkaa Poista

Näyttökuva 2023-10-04 110857.png

Huomio: Jos valitset Poista useampia päiviä, työvuorot poistetaan alun perin valitsemastasi vuorosta lähtien, eikä aiempia vuoroja poisteta.

Kaikkien tulevien työvuorojen poistaminen

Jos haluat poistaa kaikki tulevat työvuorot tietyltä tekijältä, valitse Poista useampia päiviä ja klikkaa jokaista viikonpäivää Joka-osiossa. Aseta Toistuvuus-asetukseksi Joka viikko ja Päättyy-asetukseksi Ei koskaan

Tämä poistaa kaikki tulevat työvuorot kyseiseltä tekijältä, mukaan lukien alun perin klikkaamasi työvuoron. Tämä ei vaikuta menneisiin työvuoroihin.

Näyttökuva 2023-10-04 111639.png