Kuinka voin muuttaa palveluiden hintoja?

Tämä artikkeli näyttää, kuinka voit päivittää palveluiden hintoja Phorestissa.

Yhden toimipisteen ohje

Jos sinulla on yksi toimipiste Phorestissa, seuraa alla olevia ohjeita päivittääksesi hinnat sekä kalenterissa oleville että netin kautta tehdyille varauksille.

Siirry kohtaan Hallinta > Palvelut. Avaa haluamasi palvelu muokataksesi sen hintaa.

Syötä uusi hinta Hinta-kenttään ja paina Tallenna. Paina ponnahdusikkunassa olevia vaihtoehtoja valitaksesi ne, ja paina Kyllä-painiketta ottaaksesi muutokset käyttöön.

Jos et halua päivittää hintoja kalenterissa jo oleville varauksille vaan haluat ottaa uudet hinnat käyttöön vain tulevissa varauksissa, valitse Ei-vaihtoehto näytölle avautuvasta ponnahdusikkunasta.

Hintojen päivitys Palvelut-sivulla

Voit päivittää hintoja myös suoraan Palvelut-sivulta. Siirry kohtaan Hallinta > Palvelut ja paina palvelun hintaa muokataksesi sitä. Paina Enter-painiketta päivittääksesi hinnan. Määritä ponnahdusikkunan asetukset haluamallasi tavalla.

Usean toimipisteen ohje

Jos sinulla on useita toimipisteitä Phorestissa ja haluat määrittää eri hinnat jokaiselle toimipisteelle, seuraa alla olevia ohjeita hintojen päivittämiseksi. Jos kaikissa toimipisteissäsi on samat hinnat, voit seurata yllä olevaa yhden toimipisteen asiakkaille tarkoitettua ohjetta.

Siirry kohtaan Hallinta > Palvelut > avaa haluamasi palvelu. Siirry sitten Toimipisteet-välilehdelle.

Palvelu - Toimipisteet.png

Paina palvelun hintaa toimipisteen kohdalla muokataksesi sitä ja syötä uusi hinta. Paina Enter-painiketta päivittääksesi hinnan. Paina ponnahdusikkunassa olevia vaihtoehtoja valitaksesi ne, ja paina Kyllä-painiketta ottaaksesi muutokset käyttöön.

Jos et halua päivittää hintoja kalenterissa jo oleville varauksille vaan haluat ottaa uudet hinnat käyttöön vain tulevissa varauksissa, valitse Ei-vaihtoehto näytölle avautuvasta ponnahdusikkunasta.

Tärkeää:

• Jos järjestelmässä on paketteja, hinnat eivät päivity niihin automaattisesti. Pakettien hinnat tulee päivittää erikseen kohdassa Hallinta > Palvelut > Paketit.
  • Jos olet asettanut palveluiden hinnat henkilöstökategorioiden mukaan, nämä hinnat ohittavat aina oletushinnat. Ohjeet hintojen päivittämiseen löytyy tältä sivulta.