Miten lisään uuden/muokkaan olemassa olevaa palvelua?

Tämä artikkeli näyttää, kuinka voit lisätä tai muokata palveluita Phorest-järjestelmässäsi.

Palvelun lisääminen

Mene Hallinta > Palvelut, ja klikkaa Lisää-painiketta aloittaaksesi palvelun lisäämisen.

Palvelut Lisää.png

Huomio: Jos haluat muokata olemassa olevaa palvelua, klikkaa palvelun nimeä.

Lisää/muokkaa palvelun tietoja seuraavassa näytössä.

Jos haluat sijoittaa palvelun kategoriaan, jota ei näy avattavassa luettelossa, tutustu tähän ohjeeseen uuden palvelukategorian luomisesta.

Voit käyttää Aseta tasot -painiketta lisätäksesi eri hintatasoja tälle palvelulle.

Palvelu uusi aseta tasot.png

Jos jollain henkilöstön jäsenellä kestää pidempään/lyhempään tämän palvelun suorittamisessa, voit käyttää Henkilöstö-välilehteä asettaaksesi erilaisia henkilöstön kestoja.

Palvelu henkilöstö.png

Seuraavat vaiheet!

Seuraavaksi sinun tulee valita, onko palvelu varattavissa verkossa ja määritettävä, ketkä henkilöstön jäsenet suorittavat tätä palvelua. Katso lisätietoa alla olevista linkeistä!

Kuinka muutan palvelun näkyvyyttä nettiajanvarauksessa?

Kuinka määritän mihin palveluihin työtekijän voi varata?