Kuinka poistan ja muodostan yhteyden Googleen tai Facebookiin Arvioita ja Online Arvioita varten?

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka Google- tai Facebook-tilisi yhteys poistetaan ja/tai muodostetaan uudelleen Phorestin Arviot- ja Online Arviot -ominaisuuksiin, jos niissä on ongelmia tai ne eivät ole synkronoitu.

Facebookin uudelleenyhdistäminen Arvioihin (vain Facebook)

Facebook-tilisi yhteys Phorest Arvioihin saattaa katketa, jos vaihdat Facebook-tilisi salasanan tai jos Facebook-/Meta-tililläsi on ongelma.

Jos yhteys tiliin on katkaistu, sinua pyydetään kirjautumaan takaisin sisään heti, kun siirryt jakamaan arvostelua kohdassa Markkinointi > Arviot > klikkaa arvostelua > klikkaa Facebook

Alla oleva viesti tulee näkyviin, jos tilisi yhteys on katkaistu, ja se kehottaa sinua muodostamaan yhteyden Facebook-tiliisi.

Klikkaa Jatka Facebookiin, ja internet-selaimeesi avautuu uusi ikkuna.

Näyttökuva 2023-09-21 102342.png

Jatka prosessia internet-selaimessasi ja kirjaudu yritykseesi yhdistetylle Facebook-tilillesi viimeistelläksesi yhteyden.

Online Arvioiden katkaisu ja uudelleenyhdistäminen

Google- tai Facebook-tilisi saattaa katkaista yhteyden Phorest Online Arviot -ominaisuuteen, jos olet äskettäin vaihtanut salasanasi tai jos Google- tai Facebook-/Meta-tililläsi on ongelma.

Jos näin käy, Online Arviot -sivullasi näkyvät arvostelut eivät ole ajan tasalla tai vastaa Googlesta tai Facebookista saamiasi arvosteluja.

Voit korjata tämän katkaisemalla tilisi yhteyden ja yhdistämällä sen uudelleen.

Yhteyden katkaiseminen

Mene Markkinointi > Online Arviot > klikkaa Asetuskuvaketta mceclip3.png > klikkaa Poista linkitys.

Tilisi yhteys on nyt katkaistu.

Tilin uudelleenyhdistäminen

Yhdistääksesi tilin uudelleen, klikkaa Yhdistä-painiketta.

Näkyviin tulee ponnahdusikkuna, joka kehottaa kirjautumaan Google- tai Facebook-tilillesi. Kirjaudu sisään käyttämällä tiliä, joka on liitetty yritykseesi kummallakin alustalla.

Kun olet kirjautunut sisään, arvostelusi arvio sekä arvostelujen kokonaismäärä päivittyy, ja näet myös viimeisimmän arvostelusi päivämäärän.

Tilisi on nyt yhdistetty uudelleen, ja se hakee jatkossakin automaattisesti arvostelut.