Miten yhdistän Phorestin Facebook- ja Instagram-mainoksiin?

Tämä artikkeli kertoo, kuinka voit yhdistää Phorest-järjestelmäsi Metan Ads Manageriin Facebook- ja Instagram-mainoksia varten.

Viimeisin Phorest versio vaaditaan

Tämä ominaisuus vaatii Phorest version 8.4.25 tai korkeamman. Voit ladata viimeisimmän version tältä sivulta

Aloita menemällä Markkinointi Mainosten hallinta.

Image 4.1.2023 at 13.51.jpeg

Klikkaa Päivitä nyt, jonka jälkeen sinua pyydetään viimeistelemään Facebookin yhdistäminen selaimessa. Selaimessasi avautuu automaattisesti verkkosivu, jolla voit kirjautua sisään yritykseesi liitetylle Facebook-tilille. Viimeistele tilin yhdistäminen seuraamalla näytöllä olevia ohjeita.

Kun olet muodostanut yhteyden, klikkaa Valmis ja palaa Phorestiin. Älä klikkaa Luo mainos, koska se aloittaa mainoksen luomisen Facebookissa Phorestin sijaan.

Jos olet jo yhdistänyt Facebookin Varaa Nyt -painikkeen nettiajanvaraukseen, sinun on silti suoritettava Facebook mainosten yhdistämisprosessi, koska mainosten näyttämiseen tarvitaan erillinen lupa. Valitse se Facebook-yrityssivu, jonka olet jo yhdistänyt, jolloin sinua pyydetään myöntämään ylimääräinen lupa, kun luot mainoksen.

Useita Facebook yrityssivuja?

Jos sinulla on useita Facebook-sivuja, voit yhdistää ne ensimmäisen tilisi yhdistämisen jälkeen käyttämällä avattavaa Facebook-sivuvalikkoa.

Ongelmia yhdistämisessä?

Jos sinulla on ongelmia yhteyden muodostamisessa, tämä johtuu todennäköisesti Meta Business Managerin käyttöoikeuksien puutteesta. Tutustu alla oleviin vaiheisiin nähdäksesi listan käyttöoikeuksista, jotka vaaditaan.

Meta/Facebook Admin käyttöoikeus vaaditaan

Jos sinulla on ongelmia Facebook-sivusi yhdistämisessä, tämä johtuu todennäköisesti siitä, että Facebook-profiilillasi ei ole riittäviä käyttöoikeuksia Meta Business Suitessa.

Nämä käyttöoikeudet ovat oletusarvoisesti sallittuna vain sivujen omistajille, mutta jos sinulla on ongelmia yhteyden muodostamisessa, voit tarkistaa alla olevien tietojen avulla, että sinulla on tarvittavat käyttöoikeudet:

Järjestelmänvalvojan oikeudet Meta Business Suiteen

Kun käyt osoitteessa business.facebook.com, sinun pitäisi nähdä Meta Business Suite. Jos et näe tätä, tarvitset jonkun jolla on käyttöoikeudet, myöntämään sinulle käyttöoikeudet. Vaihtoehtoisesti joku muu, jolla on käyttöoikeudet, voi viimeistellä yhteyden käyttäjätunnuksillaan.

Täysi käyttöoikeus Facebook-sivullesi

Mene osoitteeseen business.facebook.com/asetukset/sivut ja klikkaa nimeäsi Ihmiset-osiossa. Sinulla on oltava Täysi hallintaoikeus käytössä. Jos tämä asetus ei ole käytössä, sivun omistajan on joko muodostettava yhteys tai päivitettävä Facebook-käyttöoikeutesi.

Instagram-mainosten käyttöoikeus (jos haluat näyttää mainoksia Instagramissa)

Mene osoitteeseen business.facebook.com/asetukset/sivut > Varmista, että oikea yritys on valittu kohdasta Yritysasetukset > Instagram-tilit

Klikkaa sitten profiiliasi ja varmista, että painike Mainoksille on käytössä.

Metan Mainostilisi täysi hallinta

Siirry osoitteeseen business.facebook.com/settings/ad-accounts > Klikkaa profiilisi nimeä kohdasta Ihmiset > Varmista, että painike Hallinnoi mainostiliä on käytössä.

Seuraavat vaiheet - Mainoksen luominen

Kun olet yhdistänyt Facebook-tilisi, katso tästä ohjeesta, kuinka voit luoda ensimmäisen mainoksesi