Kuinka käytän Työntekijä-raporttia mittaamaan tiimini suorituskykyä?

Tämä artikkeli näyttää, kuinka voit käyttää Phorestin raportteja kerätäksesi tietoa tiimisi suorituskyvystä sekä kokonaistulojen että tilastojen näkökulmasta.

Mene Hallinta > Raportit ja klikkaa Työntekijä-välilehteä näytön ylälaidassa.

Reports 1 FI.png

Käytä Aikaväli- ja Henkilöstö-pudotusvalikkoja oikeassa yläreunassa suodattaaksesi raporttisi tarpeisiisi.

Reports 2 FI.png

Raportti on jaettu neljään alla olevaan osaan, joiden lisäksi siinä on Asetukset-vaihtoehto, jolla voit määrittää näkymän haluamallasi tavalla. Henkilökunta on lueteltu tällä näytöllä aakkosjärjestyksessä sukunimensä mukaan.

Kojelaudan määrittäminen (Asetukset)

Ennen kuin aloitat Työntekijä-hallintapaneelin käytön, on tärkeää tarkistaa kojelaudan asetukset varmistaaksesi, että ne on määritetty haluamallasi tavalla.

Voit tehdä tämän painamalla hammaspyöräkuvaketta.

Työntekijä-raportti Asetukset.png

Valitse sitten haluamasi asetukset ja lopeta painamalla Tallenna. Jos et säädä niitä, nämä asetukset pysyvät samoina tulevaisuudessa.

Näyttökuva 2024-09-23 080912.png

Palkkalista

Palkkalista-osio antaa sinulle erittelyn henkilökunnan provisioista, palkoista, sekä niiden yhteissummasta. Voit käyttää laajennuspainikkeita osioiden kohdalla saadaksesi niistä lisätietoja.

Reports 3 FI.png

Provision perustaminen

Sinun on varmistettava, että provisiot ja henkilöstön palkkatiedot on määritetty, jotta tämä raportointi toimisi

Vuorolistaan merkityt päivät

Täällä näet yhteenvedon henkilöstösi työ- ja vapaapäivistä.

Työpäivät

ovat kaikki ne päivät, jolloin henkilöstön jäsen teki töitä Vuorolistan mukaan. Oletuksena päivittäiset työtunnit jokaiselle henkilökunnan jäsenelle on asetettu 8 tuntiin. Jokainen osittainen työpäivä lasketaan prosentteina normaaleista päivittäisistä työtunneista.

Mikäli haluat muokata päivittäisiä oletustunteja, katso tämä ohje nähdäksesi, kuinka se tehdään.

Vapaapäivät
ovat kaikki ne päivät, jotka on merkitty vapaiksi. Vapaapäivät ryhmitellään tyypin mukaan - Loma, Sairas, Koulutus ja Muokattu.

Reports 4 FI.png

Myynnit

Täällä näet työntekijän tuottaman myynnin määrän eriteltynä osioihin Palvelut, Sarjahoidot, Tuotteet ja niiden Summa.

Saadaksesi lisätietoja siitä, kuinka jokainen osio lasketaan, klikkaa ?-kuvaketta osion yläreunassa. Voit myös saada lisätietoja osa-alueilta klikkaamalla laajennuspainikkeita.

Reports 5 FI.png

Tilastot

Täällä näet Palveluiden, Sarjahoitojen ja Tuotemyynnin määrän, jonka jokainen työntekijä on suorittanut annetulla aikavälillä.

Saadaksesi lisätietoja siitä, kuinka jokainen osio lasketaan, klikkaa ?-kuvaketta osion yläreunassa.

Reports 6 FI.png

Henkilöstön asiakaskäynnit

Täältä näet asiakaskäyntien määrän työntekijää kohti. Yksi asiakas, joka vierailee useiden henkilökunnan jäsenten luona, lisää yhden kunkin työntekijän kokonaismäärään.

Tämän raportin käyntien kokonaismäärä voi poiketa muiden raporttien, kuten Yleiskatsaus-hallintapaneelin, asiakaskäyntien kokonaismäärästä. Tämä johtuu siitä, että tämän raportin kokonaismäärä on yhteenveto kunkin työntekijän asiakaskäyntien kokonaismäärästä, kun taas joidenkin muiden raporttien kokonaismäärä näyttää koko yrityksen asiakaskäynnit.

Uudelleenvaraus

Uudelleenvarausprosentti määräytyy sen mukaan, pitääkö jokin seuraavista paikkansa asiakkaalle hänen ajanvarauksensa päivänä:

• Heillä on jo tuleva ajanvaraus.
  • He tekevät uuden varauksen vierailunsa päivänä.

Tulevan varauksen ei tarvitse olla saman työntekijän kanssa, jotta se katsottaisiin uudelleenvaraukseksi. Jos sinulla on useita toimipisteitä Phorestissa, tuleva varaus voi olla myös eri toimipisteessä, ja se katsotaan silti onnistuneeksi uudelleenvaraukseksi.

Jos varaus tehdään jonain muuna päivänä heidän vierailunsa jälkeen, sitä ei pidetä uudelleenvarauksena.