Kuinka annan työntekijöille pääsyn vain tiettyihin raportteihin?

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka työntekijän pääsyoikeudet päivitetään niin, että hän näkee vain omat numeronsa tai vain tietyt luvut tarkastellessaan raportteja.

Henkilöstön jäsenen pääsyoikeustason päivittäminen

Ensin, tarkista mikä pääsyoikeustaso henkilöstön jäsenelle on asetettu. Tehdäksesi tämän, mene Hallinta > Henkilöstö > Klikkaa henkilöstön jäsenen nimeä avataksesi hänen profiilinsa.

Screenshot 2024-04-30 at 10.48.34.png

Seuraavaksi, mene Hallinta > Pääsyoikeudet & Lisenssit > Valitse kyseinen pääsyoikeustaso > Määritä Raportit-osion käyttöoikeudet haluamallasi tavalla > Tallenna.

Screenshot 2024-04-30 at 10.50.45.png

Jokainen pääsyoikeusalue selitettynä

Pääsyoikeusasetuksissa on neljä raportteihin liittyvää aluetta: Tietoja, Talous, Työntekijä, ja Lisäraportit.

Screenshot 2024-04-30 at 10.56.49.png

Jokainen näistä alueista vastaa Phorest-järjestelmäsi Raportit-osion alueita.

Screenshot 2024-05-06 at 11.33.26.png

Voit käyttää oikealla olevia nuolia laajentaaksesi tiettyjä alueita. Tämän avulla voit antaa henkilökunnalle pääsyn alueelle, mutta rajoittaa heidät vain tiettyihin raportteihin kyseisellä alueella.

Screenshot 2024-04-30 at 10.57.58.png

On suositeltavaa tarkistaa jokainen näistä alueista ja päättää, mihin henkilökunnalla pitäisi olla pääsy ja mihin ei.

Henkilöstön pääsyn rajoittaminen vain omiin numeroihin

Jos haluat henkilökunnan näkevän vain omaan suoritukseensa liittyviä raportteja, voit tehdä tämän antamalla pääsyn vain Tarkastele yksittäisten työntekijöiden suorituksia kohtaan, joka sijaitsee Henkilöstön suorite pääsyoikeusalueella.

Screenshot 2024-04-30 at 10.59.13.png

Henkilöstön jäsenet, joilla on pääsy vain omaan suoritteeseensa, eivät voi käyttää Työntekijän nimi tai Henkilöstökategoria suodattimia kyseisessä hallintapaneelissa.

Täydellä pääsyoikeudella:

Screenshot 2024-04-30 at 11.01.10.png

Tekijäkohtaisella pääsyoikeudella:

Screenshot 2024-04-30 at 11.09.25.png

Pääsyn rajoittaminen vain yhteen toimipisteeseen (hallintapaneelit)

Jos sinulla on useita toimipisteitä Phorestissa ja haluat, että tietyillä tekijöillä (esim. esimies) on pääsy vain heidän toimipisteensä raportteihin, voit rajoittaa Tietoja ja Talous alueiden raportit näyttämään vain nykyiseen sijaintiin liittyvät numerot poistamalla valinnan Katso usean toimipisteen raporttia.

Screenshot 2024-05-06 at 11.43.32(1).png

Tämä pääsyoikeus on olemassa jokaiselle hallintapaneelille, joten sinun on poistettava valinta jokaisen hallintapaneelin/raportin alla olevasta ruudusta.

Pääsyn rajoittaminen vain yhteen toimipisteeseen (lisäraportit)

Jos sinulla on useita toimipisteitä Phorestissa ja haluat, että tietyillä tekijöillä (esim. esimies) on pääsy vain heidän toimipisteensä raportteihin, voit rajoittaa Lisäraportit-osion raportit näyttämään vain nykyisen toimipisteen tiedot poistamalla valinnan Katso Ketju-raportteja.

Screenshot 2024-05-06 at 11.44.48(1).png

Miltä 'Ei pääsyä' näyttää?

Jos työntekijä yrittää katsoa raporttia johon heillä ei ole pääsyoikeutta, näytölle tulee viesti jossa ilmoitetaan, ettei heillä ole pääsyoikeutta.

Screenshot 2024-04-30 at 11.40.04.png

Voinko rajoittaa pääsyä PhorestGo-sovelluksessa?

Kyllä, PhorestGo-sovellukselle on erilliset pääsyoikeudet, jotka löytyvät kohdasta Phorest Go (Mobiili).

Screenshot 2024-05-06 at 11.55.18(1).png

Jos haluat henkilökunnan pääsevän raportteihin vain PhorestGo:lla mutta ei tietokoneella, voit poistaa valinnan muista Raportit-osion pääsyoikeustasoista kokonaan ja ottaa käyttöön vain Phorest Go (Mobiili) -osiossa olevat pääsyoikeudet.