Tämä artikkeli antaa sinulle yleiskatsauksen Phorestin digitaalisista konsultaatiolomakkeista.

Aika digitalisoitua. Anna asiakkaiden täyttää GDPR-yhteensopivia konsultaatiolomakkeita salongin iPadilla ja nauti saumattoman salonginhallinnan uusista tasoista.

• Integroi asiakasrekisterit: Phorestin digitaaliset konsultaatiolomakkeet yhdistävät asiakastietosi, joten heidän ei tarvitse käyttää aikaa jo olemassa olevien tietojen täyttämiseen. Jos asiakas päivittää yhteystietonsa lomakkeella, myös hänen asiakastietueensa päivitetään!
  • Lomakkeiden ennakkolähetys: Phorest Go -sovelluksessa voit navigoida tiettyyn päivämäärään ja lähettää lomakkeita kaikille asiakkaille kaikkien kyseisen päivän varauksista. Asiakkaat voivat täyttää lomakkeensa etukäteen, mikä säästää aikaasi.
  • GDPR-yhteensopiva: Phorestin digitaaliset konsultaatiolomakkeet ovat täysin salattuja ja turvallisia. Voit viedä asiakastietoja pyynnöstä, jotta asiakkaasi voivat saada selville, mitä tietoja salongissasi on heistä. Lomakkeiden avulla voit myös kerätä markkinointilupia turvallisesti ja laillisesti. Asiakkaat allekirjoittavat lomakkeensa digitaalisella allekirjoituksella. (GDPR UKK)

• Valmiit tai mukautetut lomakkeet: Meillä on runsas lista mallilomakkeita useilta brändeiltä - voit hakea palvelutyypin tai tuotemerkkityypin mukaan. Sinun tarvitsee vain liittää ne asianmukaisiin palveluihin. Vaihtoehtoisesti voit luoda lomakkeet itse käyttämällä yksinkertaista lomakkeiden rakennustyökalua. Luotavien lomakkeiden määrä on rajaton, ja voit liittää ne yhteen tai useampaan asiaan liittyvään palveluun tai hoitoon.

• Muistutukset: Räätälöi konsultaatiolomakkeet tiheyden mukaan, vaaditaanko niitä jokaisella käynnillä vai ovatko ne voimassa vuoden tai kauemmin. Sinun tarvitsee vain pyytää asiakkaita täyttämään uusi lomake, kun sitä tarvitaan.
  • Phorest Go -sovellus: Käytä Phorest Go:ta iPadillasi tai Android-tabletillasi tervehtiäksesi asiakkaita oikeilla konsultaatiolomakkeilla. Sovellus kerää fiksusti kaikki konsultaatiolomaketta vaativat ajanvaraukset tälle päivälle - klikkaa asiakkaan nimeä ja sopiva lomake tulee näkyviin.

• Paperiton: Koska lomakkeemme ovat paperittomia, tämä vähentää merkittävästi käyttämäsi paperin määrää, mikä on tärkeää ympäristön kannalta.

Yhteensopiva useimpien iPad- tai Android-tablettien kanssa

• Suositeltu näytön tarkkuus 1920 x 1080
  • Näytön koko: 8 tuumaa +
  • Android-versio: 8+
  • iOS-versio: 12+
  • Amazon-tabletit eivät ole yhteensopivia Phorestin kanssa

Aloita lomakkeiden luonti

Huomio: Jos olet kiinnostunut tästä ominaisuudesta, mutta sinulla ei vielä ole sitä paketissasi, ota yhteyttä Phorest-tiimiin - tuki@phorest.fi