Kuinka lisään merkintäkuvan asiakkaan konsultaatiolomakkeeseen?

Tämä artikkeli näyttää, kuinka voit lisätä yksityiskohtaisia huomautuksia (muodot, värit, teksti) ja merkintöjä (annostukset ja ammattituotteet) asiakaskuviin konsultaatiolomakkeillasi.

Tämä konsultaatiolomakkeiden ominaisuus on maksullinen lisäosa. Ota yhteyttä yritysneuvojaasi tämän ominaisuuden tilaamisesta.

Video-ohje (englanniksi)

Asteittaiset ohjeet

Aloita siirtymällä Phorest Go -sovelluksen Lomakkeisiin (saattaa olla 'Konsultaatiolomakkeet' nimellä vanhemmissa Phorest Go versioissa).

Jos haluat mieluummin lisätä kuvasi Phorestiin tietokoneella, voit tehdä tämän siirtymällä kohtaan Hallinta > Lomakkeet > Asiakaskäynnit

Siirry asiakkaan ajanvarauksen päivämäärään, napauta heidän lomakettaan, sitten valitse Lisää merkkaus aloittaaksesi.

Voit käyttää oletuskuvamallia, tai jos haluat käyttää tiettyä kuvaa tai valokuvaa asiakkaasta, valitse Vaihda kuva. Voit käyttää aiemmin ladattua asiakaskuvaa, ladata uuden kuvan tai ottaa valokuvan älypuhelimen/tabletin kameralla.

Kun luot merkinnän käyttämällä olemassa olevaa asiakaskuvaa, luodaan uusi merkintäkuva, mutta alkuperäinen kuva pysyy käytettävissä ja muuttumattomana. Merkintäkuva on erillinen tiedosto alkuperäisestä, joten voit silti tarkastella ja käyttää alkuperäistä kuvaa tarpeen mukaan.

Tuetut kuvien tiedostomuodot

Enintään 500 mt:n kuvia voidaan ladata, ja seuraavia tiedostotyyppejä tuetaan:

• .bmp
  • .gif
  • .heic
  • .x-icon
  • .icns
  • .jpeg
  • .jp2
  • .pict
  • .pdf
  • .pjpeg
  • .png
  • .psd
  • .tiff
  • .x-tiff

Käytä näytön vasemmassa reunassa olevaa työkalupalkkia lisätäksesi hoitopisteitä, viivoja, muotoja ja tekstiä kuvaan.

Hoitopisteiden lisääminen

Hoitopisteet-työkalun avulla voit merkitä pisteet, joihin tulet käyttämään tiettyjä ammattituotteita tapaamisen aikana.

Tuote ei näy?

Vain ammattituotteet näkyvät tuoteluettelossa. Lisätietoja tuotteiden lisäämisestä Phorestiin on tässä ohjeessa

Lisää tuotteen tiedot ja napauta Tallenna. Valitse sitten annostusmäärä ja lisää hoitopisteitä kuvaan.

Voit muuttaa annostusmäärää ja lisätä hoitopisteitä ilman, että sinun tarvitsee lisätä tuotetta uudelleen.

Nämä tuotetiedot tallennetaan tähän merkintäkuvaan, jota voidaan tarvittaessa käyttää myöhempää käyttöä varten.

Merkintöjen poisto

Useimmissa tapauksissa voit napauttaa merkintää ja poistaa sen valitsemalla Poista valitut. Joissakin työkaluissa (kuten kynätyökalussa) sinun on kuitenkin valittava poistettavat merkinnät valintatyökalulla .

Voit myös muuttaa valittujen merkintöjen kokoa ja kääntää niitä käyttämällä valintatyökalua.

Kun olet valmis, lopeta valitsemalla Tallenna galleriaan

Merkintäkuvia ei voi muokata sen jälkeen, kun ne on tallennettu, koska ne on suunniteltu turvallisiksi, ja kaikki muutokset tekisivät niistä alttiita luvattomille muutoksille. Jos muutoksia tarvitaan tallennuksen jälkeen, on parempi luoda uusi merkintäkuva päivitetyillä tiedoilla.

Merkintäkuvien katselu ja lataaminen

Merkintäkuvat tallennetaan konsultaatiolomakkeeseen.

Valitse kuva katsellaksesi sitä. Jos olet lisännyt kuvaasi hoitopisteitä, tuotteen tiedot näkyvät kuvan alla.

Voit myös napauttaa Lataa tallentaaksesi merkintäkuvan alkuperäisessä resoluutiossaan tai voit valita Normaalin tai Pienen, jos haluat pienemmän tiedostokoon.

Aiempien merkintäkuvien katselu

Näet heti vain ne merkintäkuvat, jotka on lisätty tiettyyn konsultaatiolomakkeeseen. Voit kuitenkin napauttaa Näytä kaikki nähdäksesi asiakkaan aikaisempien merkintäkuvien koko historian.

Ennen, Jälkeen & Vertailukuvat

Tässä osiossa voit myös lisätä Ennen, Jälkeen ja Vertailukuvia. Katso tämä ohje saadaksesi selville, kuinka tämä tehdään.