Kuinka lisään Ennen, Jälkeen ja Vertailukuvat asiakkaan konsultaatiolomakkeeseen?

Tämä artikkeli näyttää, kuinka voit liittää laadukkaita asiakaskuvia konsultaatiolomakkeisiin, jolloin voit parantaa yhteistyötäsi ja sitoutumistasi asiakkaidesi kanssa.

Tämä konsultaatiolomakkeiden ominaisuus on maksullinen lisäosa. Ota yhteyttä yritysneuvojaasi tämän ominaisuuden tilaamisesta.

Video-ohje (englanniksi)

Asteittaiset ohjeet

Aloita siirtymällä Phorest Go -sovelluksen Lomakkeisiin (saattaa olla 'Konsultaatiolomakkeet' nimellä vanhemmissa Phorest Go versioissa).

Jos haluat mieluummin lisätä kuvasi Phorestiin tietokoneella, voit tehdä tämän siirtymällä kohtaan Hallinta > Lomakkeet > Asiakaskäynnit

Siirry asiakkaan ajanvarauksen päivämäärään ja aloita kuvien lisääminen napauttamalla hänen lomakettaan.

Ennen ja Jälkeen kuvien lisäys

Korkearesoluutioisia kuvia voidaan lisätä Ennen kuvia ja Jälkeen kuvia -alueille.

Painamalla näyttää myös koko historian tälle asiakkaalle aiemmin lisätyistä kuvista sekä niiden lisäyspäivämäärän.

Tuetut kuvien tiedostomuodot

Enintään 500 mt:n kuvia voidaan ladata, ja seuraavia tiedostotyyppejä tuetaan:

• .bmp
  • .gif
  • .heic
  • .x-icon
  • .icns
  • .jpg/.jpeg
  • .jp2
  • .pict
  • .pdf
  • .pjpeg
  • .png
  • .psd
  • .tiff
  • .x-tiff

Vierekkäisten vertailukuvien luominen

Klikkaa Lisää vertailu aloittaaksesi rinnakkaisen vertailun asiakkaan Ennen ja jälkeen -kuvista.

Kun olet klikannut Valitse kuva, voit valita minkä tahansa asiakkaan Ennen ja jälkeen -kuvista, mukaan lukien kuvat, jotka on ladattu asiakkaan aikaisempiin konsultaatiolomakkeisiin. Jokainen käytettävissä oleva kuva näyttää myös päivämäärän, jolloin se on lisätty aiemmin.

Jos haluat poistaa kuvan ja valita sen sijaan toisen, voit klikata painiketta poistaaksesi kuvan ja valitaksesi toisen kuvan.

Vertailukuvien katselu ja lataaminen

Kun olet tallentanut vertailun, se näkyy Vertailukuvat-alueella.

Valitse kuva katsellaksesi sitä. Voit sitten ladata kuvan alkuperäisessä laadussaan tai valita Normaalin tai Pienen, jos haluat pienemmän tiedostokoon.

Voit sitten jakaa kuvan suoraan asiakkaasi kanssa, mikä voi olla loistava tapa tehostaa yhteistyötä ja sitoutumista asiakkaidesi kanssa, tai voit jakaa kuvan sosiaalisen median alustoilla.

On erittäin tärkeää saada lupa suoraan asiakkaalta ennen kuvien jakamista verkossa.

Merkintäkuvat

Tässä osiossa voit myös luoda merkintäkuvia luodaksesi täyden profiilin asiakkaan hoitomatkasta. Katso tämä ohje saadaksesi selville, kuinka tämä tehdään.