Kuinka voin viedä tai tulostaa asiakkaan konsultaatiolomakkeen?

Tämä artikkeli näyttää kuinka ladata konsultaatiolomakkeen tietokoneellesi jotta voit tallentaa, tulostaa tai lähettää sen suoraan asiakkaalle sähköpostilla.

Mene kohtaan Asiakkaat, voit etsiä ja klikata asiakkaan nimeä avataksesi profiilin.
Mene seuraavaksi kohtaan Lomakkeet ja näet listan kaikista asiakkaan konsultaatiolomakkeista.

Screenshot 2023-11-15 at 11.03.15.png

Klikkaa kohdasta Linkki jos haluat ladata lomakkeen tai tulostaa sen.

Screenshot 2023-11-15 at 11.04.28.png

Seuraavaksi, klikkaa Tulosta

Screenshot 2023-11-15 at 11.05.07.png

Jos haluat tallentaa/ladata lomakkeen valitse Tulostin kohdasta Tallenna PDF-tiedostona ja klikkaa Tallenna.

Tulostaaksesi lomakkeen, valitse tulostimen nimi valikosta ja klikkaa Tulosta painiketta.