Tämä artikkeli näyttää miten voit manuaalisesti liittää konsultaatiolomakkeen palveluun ajanvarauksen sisällä.

Yleisesti voit aina liittää yhden konsultaatiolomakkeen tiettyyn palveluun. Nämä lomakkeet yhdistyvät automaattisesti ajanvaraukseen sillä hetkellä kun palvelu varataan.

Jos asiakkaan tarvitsee täyttää useampi lomake palvelua varten, on liitettävä toinen lomake ad hoc -tapauksena.

Saat tehtyä sen näin, Avaa Konsultaatiolomakkeet > Mene asiakkaan ajanvarauksen kohdalle > Klikkaa lomaketta.

Screenshot 2023-11-12 at 12.10.38.png

Valmiin lomakkeen alta, valitse Lisää uusi lomake.

Screenshot 2023-11-12 at 12.11.14.png

Valitse lomake esikatselua varten, jos olet tyytyväinen, valitse Lisää lomake

add new form.gif

Saat alla olevan varoituksen, jossa varmistetaan että haluat lisätä lomakkeen. Sitä ei voi poistaa ajanvarauksesta tämän jälkeen.

Screenshot 2023-11-12 at 12.19.05.png

Valitse Lisää lomake jatkaaksesi ja lomake lisätään asiakkaan ajanvaraukseen.

Lomakkeiden lähetys asiakkaille

Jos käytät automaattista konsultaatiolomakkeiden lähetystä (tai lähetät ne manuaalisesti) täytettäväksi ennen asiakkaan varaamaa aikaa, lisätyt lomakkeet ovat liitetty myös siihen.