Kuinka otan käyttöön Online Arviot ja miten se toimii?

Tässä artikkelissa esitellään kaikki Online Arviot -työkalun ominaisuudet ja miten saat sen toimimaan yrityksellesi.

Online Arviot on loistava tapa lisätä näkyvyyttäsi verkossa, nähdä kaikki arvostelusi yhdessä paikassa ja jopa vastata niihin suoraan tällä työkalulla!

Ensimmäiset askeleet!

Ensin sinun on määritettävä arvostelut. Kun tämä on tehty, voit aloittaa Online Arvioiden määrittämisen!

Online Arvioiden käyttöönotto

Online Arviot ovat Phorestin Markkinointi-osiossa oleva hallintapaneeli, joka kerää kaikki arvostelusi Googlesta, Facebookista ja Yelpistä. Voit vastata suoraan tämän ominaisuuden avulla asiakkaidesi arvosteluihin (mikä on suositeltavaa), ja heitä kehotetaan jättämään 5-tähden Phorest arvostelunsa verkossa.

Huomautus: Online Arvioita hallitaan Phorest-järjestelmän kautta tietokoneella, eikä se ole käytettävissä Phorest Go -sovelluksessa.

Ensimmäinen askel on yhdistää sosiaalisen median tilisi.

Mene Markkinointi > Online Arviot

Näyttökuva 2023-09-27 134054.png

Yhdistä seuraavaksi tili(t) klikkaamalla Yhdistä

Sinun ei tarvitse yhdistää kaikkia tilejä, jotta Online Arviot toimii. Sinun tarvitsee vain yhdistää vähintään yksi tili.

Sinun on kirjauduttava sisään yritystiliisi liitetylle Facebook-tilille ja samoin Yelp- ja Google Business -tileihin.

Google Business tilin luominen

Hanki lisää online arvioita

Oletuksena asiakkaitasi kehotetaan automaattisesti jakamaan 4 tai 5 tähden arvostelunsa Googleen, Facebookiin tai Yelpiin. Voit muokata viestiä ja automaattisen lähetyksen asetuksia klikkaamalla Hanki lisää online arvioita -painiketta.

Näyttökuva 2023-09-27 134938.png

Ensin asiakasta pyydetään jättämään arvostelu tavallisen arvostelupyyntösähköpostin/-tekstiviestin kautta.

Kun asiakas on lähettänyt arvostelunsa, heitä pyydetään välittömästi jakamaan arvostelu Googlessa/Facebookissa/Yelpissä (edellyttäen, että heidän arvostelunsa vastaa Online Arvioiden asetuksiasi).

Asiakkaan arvostelu kopioidaan automaattisesti heidän puolestaan, ja heidän tarvitsee vain klikata Liitä tai he voivat kirjoittaa sen uudelleen halutessaan.

Kaikki saamasi arvostelut (mukaan lukien arvostelut, joita ei jätetty Phorestin kautta) näkyvät automaattisesti Online Arviot hallintapaneelissasi.

Sinua kehotetaan vastaamaan arvosteluihin painamalla sivun oikeassa reunassa olevaa Vastaa-painiketta. Yritä myös vastata huonoihin arvosteluihin (toivottavasti sinulla ei ole niitä montaa!), koska tämä osoittaa että olet valmis kehittymään alueilla, joihin asiakkaat eivät ole olleet tyytyväisiä. Sen mukaan missä arvostelu on julkaistu näet vastauksen siihen, eli jos arvostelu on julkaistu Googlessa, näet vastauksesi tulevan Google-tililtäsi.

Arvostelun automaattinen julkaisu

Miksi arvosteluni eivät mene automaattisesti Googleen, Facebookiin tai Yelpiin?

Et voi lähettää arvosteluja asiakkaan puolesta, tämä tekee arvosteluista niin arvokkaita! Asiakas ohjataan uudelleen, kun hän on antanut 4 tai 5 tähden (valitsemastasi vaihtoehdosta riippuen) Phorest-arvostelun ja tuotu Google- tai Facebook-arvostelusivullesi. Sitten he liittävät arvostelunsa, valitsevat tähdet ja klikkaa Liitä. Asiakkaat tekevät tämän mielellään, koska he ovat tyytyväisiä palveluun.

Aiempien asiakkaiden kohdistaminen, jotka jättivät arvostelun

Voinko kohdistaa mainoksen aiemmille asiakkaille, jotka ovat jättäneet 5 tähden Phorest-arvostelun?

Kyllä, voit tehdä tämän klikkaamalla Sähköposti asiakkaille -painiketta Online Arviot -sivulla. Tätä ominaisuuden osaa et käytä kovin usein, mutta se on loistava tapa kohdistaa viesti aiemmille asiakkaille, jotka ovat antaneet 5 tähden arvion. Voit käyttää sitä myös, jos sinusta tuntuu, että salonkisi ei ole saanut arvostelua pitkään aikaan tai olette saaneet negatiivisen arvostelun jollakin näistä alustoista.

Lähetä tämä sähköposti klikkaamalla Sähköposti asiakkaille -painiketta, ja valitse sitten malli, jonka haluat lähettää. Asetukset asetetaan automaattisesti kohdistettavaksi asiakkaille, jotka ovat jättäneet vähintään 2 x 5 tähden arvostelua viimeisen kolmen kuukauden aikana. Muuta 2 arvoksi 1 lisätäksesi asiakaskuntaa ja aseta kuukaudeksi 4 tai 5.

Näyttökuva 2023-09-27 141617.png

Arvosteluun vastaaminen

Kun asiakas on jättänyt arvostelun, voit vastata siihen klikkaamalla Vastaa-painiketta. Vastaus lähetetään automaattisesti sivulle, jolle arvostelu jätettiin.

Huomautus: Voit vastata arvosteluun vain kerran Phorest-järjestelmälläsi. Jos sinun on jatkettava asiakkaalle vastaamista, voit tehdä sen Facebook-/Google-/Yelp-sivusi kautta.