Miten luon ja lähetän tekstiviestikampanjan?

Tässä artikkelissa näytetään, miten lähetät markkinointikampanjan asiakkaillesi tekstiviestillä.

Asteittainen ohje

Aloita siirtymällä kohtaan MarkkinointiKirjoita tekstiviesti.

Voit aloittaa klikkaamalla Luo tyhjä SMS tai valita valikoimasta valmiita tekstiviestipohjia, jotka Phorest on suunnitellut.

Kun luot tekstiviestiäsi, käytä Personoi-painiketta lisätäksesi automaattisesti henkilökohtaista tietoa kuten Asiakkaan etunimi, Työntekijän etunimi tai Liikkeen nimi.

Voit myös käyttää Linkki-painiketta lisätäksesi automaattisesti linkkejä palvelun varaamiseen, sähköisen lahjakortin ostamiseen, ohjataksesi asiakkaita verkkokauppaasi ja muuta.

Kun olet tyytyväinen viestiisi, voit käyttää Lähetä testi -painiketta lähettääksesi itsellesi esikatselun tai klikata Valitse vastaanottajat aloittaaksesi asiakkaiden valitseminen, joille kampanja lähetetään.

Huomio: Tekstiviesteistä veloitetaan pakettinne tekstiviestien hinnan mukaan.

Jos sinulla on useita toimipisteitä Phorestissa, valitse mistä sijainnista haluat lähettää tämän kampanjan.

Valitse seuraavaksi, mille asiakkaille haluat lähettää tämän kampanjan.

Kun olet valinnut kohdeyleisösi, näet listan kaikista asiakkaista, jotka saavat tämän viestin. Jos haluat sulkea pois joitain näistä asiakkaista, aseta asiakkaan nimen vieressä olevaan Lisätty-kohtaan Ei.

Huomaa: Asiakkaat näkyvät listalla vain, jos he ovat antaneet suostumuksensa tekstiviestimarkkinointiin.

Klikkaa Seuraava ja näet, kuinka moni asiakas saa tekstiviestikampanjasi.

Voit valita Ajastaa kampanjasi lähetettäväksi tiettynä päivänä ja kellonaikana tai klikata Lähetä kampanja lähettääksesi sen välittömästi.

Tehosta tekstiviesti- ja sähköpostikampanjoitasi

Tutustu tähän blogikirjoitukseen saadaksesi tietoa siitä, miten voit kasvattaa liiketoimintasi tuloja käyttämällä markkinointiominaisuuksia ja muita Phorestin ominaisuuksia.