Phorest API - yleisen käytön tapaukset

Yleiskatsaus

Phorestissa haluamme antaa sinulle avoimen pääsyn kaikkiin tietoihin, jotta voit rakentaa sen päälle ominaisuuksia, joita emme ehkä ole vielä rakentaneet, tai käyttää tapauksia, joita emme ole edes kuvitelleet.

Sovellusliittymien avulla voit kehittäjän avulla käyttää kaikkia tietojasi milloin haluat, ja rakentaa ominaisuuksia ja toimintoja, jotka eivät ole osa Phorest-ydinkokemusta.

Tämä antaa Phorestille mahdollisuuden keskittyä päätoimintoihin ja ominaisuuksiin - saada asiakkaasi useammin ja kuluttaa enemmän samalla, kun sinulla on vapaus rakentaa mukautettuja ominaisuuksia.

Alla on vain joitain mahdollisuuksia käyttää Phorest 3rd Party -sovellusliittymää.

Lisäämme tätä jatkuvasti, joten jos et löydä etsimääsi, ota rohkeasti yhteyttä meihin. Löydät kaikki sovellusliittymämme täältä .

Raportointi

Jos tarvitset salonkisi mukautettua raportointia, on mahdollista poimia raakatiedot jokaisesta Phorestin kautta käsitellystä myynnistä tietyllä ajanjaksolla. Tämä antaa sinulle paljon tietoa - henkilöstön jäsenestä, asiakkaan nimestä, yhteystiedoista, rivikohtaisesta hinnasta, sovelletuista alennuksista ja paljon muuta.

Kehittäjän avulla voit käyttää näitä tietoja omien tarpeidesi mukaisten mukautettujen raporttien laatimiseen. Katso CSV Export Job -sovellusliittymä .

Verkkokauppa

Jos haluat myydä vähittäiskauppaa verkkosivustosi kautta käyttämällä Woo Commerce-, Shopify- tai vastaavaa, voit käyttää tätä kahden sovellusliittymän avulla. Tuote API avulla voit tarkistaa varastotasot, hinnoittelu, ja viivakoodeja, kun taas osto API avulla voit siirtää myynnin alkion osaksi Phorest. Tämä vähentää automaattisesti varastotasojasi Phorestissa ja antaa näiden myyntien olla osa Phorestin tavanomaisia raportteja.

Räätälöity online-varaus

Jos haluat rakentaa oman online-varausvirtaasi, voit käyttää varaussovellusliittymäämme yhdessä asiakasrajapinnan kanssa . Voit käyttää tätä myös ottaaksesi mukautetut talletuksesi ja maksusi etukäteen. Vaikka tämän avulla voidaan saavuttaa paljon, kehitystiimisi tarvitsee paljon aikaa ja vaivaa tämän saavuttamiseksi.

Joskus salongit haluavat vain online-varauksensa verkkosivustolleen, tämä ei ole API: n käyttötapaus, koska se on erittäin kallis ja aikaa vievä kehitysprojekti. Tässä tapauksessa suosittelemme heitä parhaitenupottamaan kirja nyt -painikkeen verkkosivustolleen.

Online-kupongit ja lahjakortit

Voucher-sovellusliittymämme avulla voidaan lisätä lahjakortti Phorestiin. Kehittäjän on rakennettava koko verkkokokemus lahjakortin ostamisesta, maksun käsittelemisestä (esimerkiksi Stripen kautta) ja sähköpostin lähettämisestä asiakkaallesi.

Toinen vaihtoehto on käyttää erillistä palvelua myydäksesi ne verkossa ja syöttää sitten lahjakorttimyynnit manuaalisesti Phorestiin, jotta loppukäyttäjä voi lunastaa ne. Tämä vaatii vain vähän tai ei lainkaan kehitystyötä puolellasi.

Puhelinkeskus / älypuhelinjärjestelmät

Puhelinkeskukset voivat käyttää asiakasohjelmointirajapintamme avataksesi automaattisesti soittavat henkilöt, heidän palveluhistoriansa / tulevat tapaamiset ja luomaan henkilökohtaisemman kokemuksen asiakkaillesi.

Uutiskirjeiden tilaukset

Jos haluat asiakkaiden kirjautuvan uutiskirjeeseesi tai erikoistarjouksiisi sivustollasi, Client-sovellusliittymä sallii kehittäjän luoda widgetin sivustollesi ja lisätä asiakkaan Phorest-asiakasluetteloon. Voit määrittää asiakaskortin asiakaskortin luonnissa / päivityksessä, jotta tulevaisuuden markkinointikampanjat olisivat helpompia.