Kolmannen osapuolen verkkokaupparatkaisujen integrointi

Phorest 3rd Party -sovellusliittymä

Yleiskatsaus

Phorest tarjoaa vankan joukon sovellusliittymiä, jotka voidaan integroida kolmannen osapuolen verkkokaupparatkaisuun. Seuraavassa käydään läpi mitä on ja mikä ei ole mahdollista, ja joitain vinkkejä integraation parhaaseen lähestymistapaan.

On kaksi pääkomponenttia, joiden avulla voit pitää verkkokaupparatkaisusi synkronoituna - tuotesovellusliittymä ja osto-sovellusliittymä.

Tuotteen sovellusliittymä

Tämän sovellusliittymän avulla voit hakea täydellisen luettelon salongin tuotteista, joissa on tietoja viivakoodeista, varastotasoista, kustannuksista ja myyntihinnoista jne. Huomaa, että se on vain luku -tilassa. Sellaisena Phorestia olisi pidettävä tuotetietojen totuuden lähteenä.

Kaikki varastomuutokset / varastojen ottaminen tulisi tehdä Phorestissa, ja korjatut varastotasot vedetään Product API: sta.

Osta sovellusliittymä

Tämän sovellusliittymän avulla voit siirtää tapahtuman (myynti tai hyvitys) Phorestiin, asiakastietojen ja tuoterivien sekä tarvittaessa myyjän kanssa. Tämä vähentää / lisää varastotasoja automaattisesti kaikilla myynnin / palautuksen määrillä.

Muut hyödylliset sovellusliittymät

Meillä on täydellinen Transaction API, joka voi hakea luettelon kaikista tapahtumista Phorestista tietyllä ajanjaksolla.

Meillä on Client API , jonka avulla voit päivittää tai luoda asiakkaan. Voit myös lisätä asiakasluokan, jotta tulevia markkinointikampanjoita on helpompi suodattaa,

Löydät minkä tahansa asiakkaan Phorestista heidän yritys- ja asiakastunnuksellaan .

Pyydetään API-käyttöoikeutta

Pyydä pääsy salongien sovellusliittymään saamalla sähköpostia osoitteeseen api-requests@phorest.com . Ole hyvä ja tarkista pyynnössä yrityksen omistaja.

Phorest tarjoaa heti saatavana olevan ratkaisun verkkokauppaan. Lisätietoja löytyy täältä .