Kuinka otan käyttöön/pois käytöstä Oma Suorite-ominaisuuden Phorest Go -sovelluksesta?

Tämä artikkeli näyttää sinulle, kuinka laittaa päälle/pois päältä Phorest Go:n Oma suorite -ominaisuus.

Phorestin tietokoneversiossa, mene Hallinta > Asetukset > Phorest Go.

Jos haluat laittaa asetuksen päälle, aseta Ota käyttöön Henkilöstön suorite -kohtaan Kyllä. Jos haluat ottaa asetuksen pois päältä, vaihda kohtaan Ei.

Kun olet muuttanut asetusta haluamallasi tavalla, paina Tallenna.

Cloud settings FI.png

Seuraavat askelet!

Laitettuasi tämän ominaisuuden päälle, sinun täytyy myös päivittää henkilöstön jäsenten pääsyoikeustasoja antaaksesi heille oikeuden käyttää ominaisuutta. Klikkaa tästä nähdäksesi, kuinka se tehdään.