Kuinka annan henkilöstön jäsenille pääsyn Oma suorite -ominaisuuteen Phorest Go -sovelluksessa?

Tämä artikkeli näyttää, kuinka voit antaa henkilöstön jäsenelle oikeudet Oma Suorite-ominaisuuteen Phorest Go:ssa.

Ennen artikkelin lukemista

Sinun tulee varmistaa Asetuksista, että olet ottanut Oma suorite -ominaisuuden käyttöön. Katso tästä, kuinka se tehdään.

Mene Hallinta > Pääsyoikeudet & Lisenssit ja käytä Pääsyoikeustaso-valikkoa valitaksesi mille profiilille haluat antaa pääsyn Omaan suoritteeseen

Access FI.png

Hyödyllinen vinkki!

Mikäli et ole varma siitä, mikä pääsyoikeustaso on annettu tietylle henkilöstön jäsenelle, mene Hallinta > Henkilökunta ja klikkaa kerran jäsenen nimeä avataksesi hänen henkilöstöprofiilinsa. Tekijän pääsyoikeustaso näkyy heidän profiilinsa oikeassa yläkulmassa.

Staff access FI.png

Kun olet valinnut haluamasi pääysoikeustason pudotusvalikosta, kirjoita Oma Suorite ylhäällä olevaan Etsi-kenttään tai laajenna Phorest Go (Mobiili) osiota. Valitse sitten Oma suorite -osion vieressä oleva ruutu ja klikkaa Tallenna.

Pääsyoikeudet Oma suorite.png