Miten tarkastelen arvostelujani PhorestGo-sovelluksessa?

Tämä artikkeli käy läpi miten näet omat ja muiden työntekijöiden arvostelut PhorestGo 2.0 -sovelluksessa.

Vaatii Phorest 2.0 -sovelluksen

Päästäksesi näkymään Arvosteluni, sinun tulee ladata viimeisin versio Phorest 2.0 -sovelluksesta älylaitteellesi. Phorest 2.0 -sovelluksen voi ladata joko app storesta tai klikkaamalla alla olevia linkkejä.

iOS Store (iPhone tai iPad)
  Google Play Store (Android-laitteet)

Phorest 2.0 -sovelluksessa ajanvarauksiin liittyvät arvostelut löytyvät valitsemalla Oma suorite > Arvosteluni.

zd1.PNG   zd2.PNG

Henkilöstön näkymä

Työntekijöillä joilla ei ole oikeuksia Omistajan näkymään, voivat nähdä ainoastaan omat arvostelunsa.

Voit myös käyttää yläkulmassa olevaa suodatinta nähdäksesi vain tietyn arvion saaneet arvostelut.

Omistajan näkymä

Henkilöstön jäsenet kenellä on oikeudet Omistajan näkymään voivat tarkastella kaikkien työntekijöiden arvosteluja sekä valita vain tietyt työntekijät käyttäen pudotusvalikkoa.

Miten ottaa Omistajan näkymä käyttöön

Omistajan näkymän voi ottaa käyttöön menemällä Phorest -järjestelmään käyttäen tietokonetta. Käytä polkua: Hallinta > Pääsyoikeudet ja lisenssit > Valitse Pääsyoikeustaso-osiosta minkä tason haluat päivittää > Ota käyttöön Omistajan näkymä Phorest Go (mobiili) valinnan alta.

Lisätietoja pääsyoikeustasoista löydät tästä oppaasta.