Kuinka asettaa PIN-koodit ja määrittää käyttöoikeustasot henkilöstön jäsenille?

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka PIN-koodit voidaan ottaa käyttöön, jotta voit rajoittaa henkilöstösi pääsyä Phorestissa.

Pääsyoikeustason luominen

Video-ohje (englanniksi)

Asteittainen ohje

Jos sinun on luotava uusi pääsyoikeustaso, se onnistuu menemällä Hallinta > Henkilöstö > Pääsyoikeustasot > Lisää

Lisää pääsyoikeustasolle nimi ja halutessasi voit lisätä myös kuvauksen. Paina lopuksi Tallenna.

Näyttökuva 2023-10-02 092700.png

Kun olet luonut haluamasi pääsyoikeustasot, tulee määritellä mitkä oikeudet milläkin tasolla on.

Pääsyoikeuksien määritteleminen

Määritelläksesi pääsyoikeudet luomillesi pääsyoikeustasoille, mene Hallinta > Pääsyoikeudet & Lisenssit.

Näyttökuva 2023-10-02 092918.png

Valitse yläreunaan se pääsyoikeustaso, jota haluat muokata.

Käytä >-painikkeita laajentaaksesi kutakin osiota ja valitse tai poista valinta kaikista käyttöoikeuksista, jotka haluat ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä tältä pääsyoikeustasolta.

• Ruksattu valintaruutu tarkoittaa, että työntekijällä on pääsy tähän osioon
  • Tyhjä valintaruutu tarkoittaa että työntekijällä ei ole pääsyä kyseiseen osioon
  • Jos ruudussa on viiva, tarkoittaa se että työntekijällä on pääsy kyseiseen osioon, mutta ei kaikkiin toimintoihin jotka osio sisältää

Kun olet tyytyväinen valintaasi, paina Tallenna.

PIN-koodin luominen

Kun olet katsonut että jokaiselle pääsyoikeustasolle on laitettu haluamasi oikeudet, sinun tulisi vielä yhdistää oikeat pääsyoikeustasot oikeille tekijöille.

Mene Hallinta > Henkilöstö. Klikkaa tekijän nimeä ja valitse hänen tietoihinsa oikea Pääsyoikeustaso ja jos hänellä ei vielä ole omaa PIN-koodia, lisää se hänelle. Sen jälkeen Tallenna. Tee sama koko henkilöstölle.

Yleistä PIN-koodeista

Kun PIN-koodit ovat käytössä, kaikkien työntekijöiden on syötettävä PIN-koodinsa käyttääkseen järjestelmää. Tämä varmistaa heidän käyttöoikeustasonsa ja seuraa tiettyjä henkilökunnan tekemiä muutoksia järjestelmän sisällä.

Näyttökuva 2023-10-02 093913.png

Sisäänkirjautuneen työntekijän näkee Phorestin vasemmasta yläkulmasta

Huomio: Saat lisätietoja PIN-koodien käyttöönotosta iPadissa klikkaamalla tästä

Ajanvarauksen historia

Kun kaksoisklikkaa jotain ajanvarausta ja sen jälkeen Lisää-painiketta ajanvarauksen alareunasta, löytää Jälki-painikkeen, jota painamalla pääsee näkemään kuka ajanvarauksen on tehnyt ja milloin.

Saadaksesi lisätietoa Jälki-painikkeen käytöstä, klikkaa tästä.

Uloskirjautuminen Phorest-järjestelmästä

Sisäänkirjautunut henkilö kirjataan ulos automaattisesti kun järjestelmää ei ole käytetty vähään aikaan, mikäli järjestelmään on asetettu automaattinen uloskirjausaika.

Itsensä voi kirjata ulos vasemmassa alareunassa olevasta lukon kuvasta.

Jos haluat, että Phorest-järjestelmäsi kirjaa työntekijät automaattisesti ulos tietyn ajan kuluttua, klikkaa tästä saadaksesi ohjeen automaattisen uloskirjautumisen määrittämiseen