Kuinka voin tarjota tuotteille Nouto liikkeestä -vaihtoehdon verkkokaupassa?

Tämä artikkeli kertoo, kuinka voit tarjota asiakkaalle Nouto vaihtoehdon verkkokaupassasi.

Ota käyttöön Nouto liikkeestä

Mene Hallinta > VerkkokauppaAsetukset.

Kohdassa Kuinka toteutat tilaukset? klikkaa valikko auki ja valitse joko Vain nouto jos et halua tehdä toimituksia, tai valitse Toimitus & Nouto jos haluat tarjota molemmat vaihtoehdot.

Kun olet asettanut haluamasi vaihtoehdon, lisää Noudon osoite -osioon tarvittavat tiedot sekä Lisätiedot noutoa varten asiakkaalle.

Lisätiedot noutoa varten teksti tulee näkyviin ostotapahtuman yhteydessä ja tilauksen sähköposti-ilmoituksessa. Kirjoita lisätietoihin milloin ja miten asiakas voi noutaa tuotteen, liiketilasi aukioloajat ja muut oleelliset tarvittavat tiedot, joita asiakas tarvitsee noutaakseen tuotteen.

Klikkaa Tallenna viimeistelläksesi muutokset.

Miltä se näyttää asiakkaalle

Kun asiakkaasi on Maksutapahtuma-sivulla verkkokaupassasi, he näkevät Nouto-vaihtoehdon Toimitustapa-kohdassa.

Jos Nouto valitaan, näytölle tulee näkyviin Noudon osoite ja Lisätiedot noutoa varten.

Lisätiedot noutoa varten tulevat myös näkyviin viimeisellä tilausvahvistus-sivulla, kun maksutapahtuma on suoritettu.

Tilausvahvistus

Kun tilaus on tehty, asiakas saa tilausvahvistuksen sähköpostiin:

Tilauksen noudon valmistelu

Kun tilaus on tehty, se tulee näkyviin Hallinta > Verkkokauppa > Tilaukset osioon Odottaa-statuksella ja sen vieressä näkyy toimitustapana Nouto.

Jos haluat merkata tilauksen valmiiksi noudettavaksi, klikkaa tilausnumeroa > Vaihda Tilauksen tila kohtaan Valmis noudettavaksi > Klikkaa Tallenna jotta asiakas saa ilmoituksen.

Asiakasilmoitus - Tilaus on valmis noudettavaksi

Kun olet asettanut tilauksen tilaksi Valmis noudettavaksi, asiakkaasi saa sähköposti-ilmoituksen asiasta (alla esimerkki englanniksi).

Kun asiakkaasi saapuu noutamaan tilaustaan, mene Hallinta > Verkkokauppa > Tilaukset > Klikkaa tilausnumeroa, sitten vaihda Tilauksen tila kohtaan Valmis.

Tilaus päivitetään muistiinpanolla jossa ilmoitetaan, että Asiakas on noutanut tilauksen.