Miten otan käyttöön nettiajanvarauksen etukäteismaksut PhorestPayn avulla

Tässä artikkelissa kerromme, miten muutat etukäteismaksujen asetuksia Phorestissa.

Sitoutuneet asiakkaat, joka kerta!

Nyt voit veloittaa asiakkailta etukäteismaksuja heidän tehdessään ajanvarausta verkossa, mikä auttaa vähentämään haamuasiakkaita ja parantamaan kassavirtaustasi. Luo älykkäämpiä etukäteismaksuja veloittamalla enemmän uusilta asiakkailta tai asiakkailta, joilla on tapana jättää tulematta paikalle.

Miten asetan mukautetun etukäteismaksun?

Huomio: Tarvitset PhorestPay-tilin tämän toiminnon käyttämiseksi.

Jos et ole vielä luonut tiliä, siirry kohtaan Hallinta > PhorestPay tai napsauta tästä löytääksesi täydelliset ohjeet.

Siirry kohtaan Hallinta > Asetukset > Online > Etukäteismaksut > napsauta Kyllä kohdassa "Aktivoi kustomoidut etukäteismaksut kaikille palveluille".

Voit sitten lisätä mukautetut maksuasetukset.

Kiinteän summan valitseminen asettaa kiinteän etukäteismaksusumman kaikille palveluille, kun taas prosenttimäärä soveltaa määriteltyä prosenttiosuutta kaikkiin palveluihin.

Vaihtoehtoiset asetukset

Uuden asiakkaan etukäteismaksu

Jos uusilla asiakkaillasi on tapana olla ilmaantumatta sovittuihin aikoihin, voit asettaa heille mukautetun etukäteismaksusäännön. ”Käyntien määrä” -kohdassa voit määrittää, kuinka monta käyntikertaa pidetään uutena asiakkaana. Maksun tyyppiin voit määrittää, onko se prosentuaalinen vai kiinteä summa.

Asiakaskäynnit perustuvat viimeiseen 12 kuukauteen. Jos asiakas on käynyt kauneushoitolassasi aiemmin, mutta viime käynnistä on kulunut yli 12 kuukautta , heitä kohdellaan uutena asiakkaana etukäteismaksua veloitettaessa.

No show asiakkaan etukäteismaksu

Jokaisella kampaamolla tai kauneushoitolalla saattaa joskus olla asiakkaita, jotka jättävät tulematta paikalle useammin kuin kerran, mikä aiheuttaa yritykselle lisäkustannuksia. Samoin kuin uuden asiakkaan kohdalla, voit veloittaa No-show asiakkailta mukautetun etukäteismaksun kannustaaksesi heitä ilmaantumaan ajanvaraukseen.

Voit jälleen määrittää, kuinka monta kertaa asiakkaan on pitänyt jättää tulematta paikalle 12 kuukauden aikana ja valita, haluatko veloittaa kiinteän vai prosentuaalisen etukäteismaksun.

Voit myös määrittää eri sääntöjä eri palveluille. Ohje löytyy täältä.

Lisätietoja online-talletusten transaktiokustannuksista löytyy täältä.