Miten asetan erilaisia etukäteismaksuja yksittäisille palveluille?

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka voit asettaa erilaisia etukäteismaksuja yksittäisille palveluille.

Tämä ominaisuus on saatavilla yrityksille, jotka käyttävät PhorestPaytä Stripen kautta.

Asteittainen ohje: Yhden toimipisteen yritys

Mene Hallinta > Palvelut > Klikkaa palvelun nimeä muokataksesi sitä > Etukäteismaksut.

Etukäteismaksut palvelu 1.png

Muokkaa Etukäteismaksujen asetuksia tälle palvelulle, ja klikkaa Tallenna lopettaaksesi. Tämä palvelu tulee nyt veloittamaan erilaisen etukäteismaksun oletuksena olevan etukäteismaksun sijaan joka kerta, kun palvelu varataan netissä.

Asteittainen ohje: Usean toimipisteen yritys

Mene Hallinta > Palvelut > Klikkaa sen palvelun nimeä jota haluat muokata > Toimipisteet, klikkaa sen toimipisteen nimeä jossa haluat muokata palvelua > Etukäteismaksut > Muuta toimipisteen asetuksia tälle palvelulle

Näyttökuva 2024-05-15 082958.png

Muokkaa Etukäteismaksujen asetuksia tälle palvelulle, ja klikkaa Tallenna lopettaaksesi. Tämä palvelu tulee nyt veloittamaan erilaisen etukäteismaksun tässä toimipisteessa oletuksena olevan etukäteismaksun sijaan joka kerta, kun se varataan netissä.

Poikkeuspalvelut

Jos haluat tarkastella luetteloa kaikista palveluista, joissa on oletusasetuksista poikkeavat yksittäiset etukäteismaksuasetukset, siirry kohtaan Hallinta > Asetukset > Online > Etukäteismaksut > Poikkeuspalvelut, ja klikkaa sitten painiketta nähdäksesi luettelon kaikista palveluista, joissa talletus poikkeaa sinun talletusasetuksistasi.

Etukäteismaksut poikkeukset.png

Lisätietoja etukäteismaksuihin liittyvistä maksuista saat tästä ohjeesta.