Kuinka luon PhorestPay-tilin?

Tämä artikkeli kertoo kuinka voit luoda PhorestPay-tilin ja aloittaa PhorestPayn käytön.

Tilin luominen

Kun haluat aloittaa PhorestPayn käytön maksujen suorittamiseen, sinun täytyy ensin luoda PhorestPay-tili Stripen kautta.

Aloittaaksesi mene Hallinta > PhorestPay

Seuraavaksi aukeaa sivu, josta näet listan ominaisuuksista joita voit käyttää PhorestPay:llä.

Klikkaa Aktivoi jo tänään aloittaaksesi tilin luomisen.

Ponnahdusikkuna aukeaa, jossa sinua pyydetään luomaan Stripe-tili. Klikkaa Viimeistele tilin tiedot.

Sinut ohjataan uudelle selaimelle, jonka kautta pääset aloittamaan PhorestPay-tilin luomisen.

Tilin tietojen määrittäminen

Aloita lisäämällä puhelinnumerosi ja sähköpostisi. Saat tekstiviestin vahvistuskoodista joten huolehdi, että puhelimesi on lähettyvillä.

Paina Jatka -> kun olet täyttänyt tarvittavat tiedot.

Seuraavalla sivulla sinua pyydetään lisäämään vahvistuskoodi, joka lähetettiin antamaasi puhelinnumeroon. Kun olet lisännyt koodin, paina Jatka.

Näiden vaiheiden jälkeen Stripe pyytää lisätietoja sinusta ja yrityksestäsi. Varmista, että täytät kaikki kentät oikeilla tiedoilla. Kun olet valmis, paina Jatka.

Paina Tallenna.

Voit lopuksi tarkistaa tietosi ja varmistaa, että kaikki on oikein. Pääset muokkaamaan tietojasi klikkaamalla kynä-kuvaketta. Järjestelmä myös ilmoittaa, mikäli tärkeitä tai pakollisia tietoja vielä puuttuu. Punaisella olevat kentät tarkoittavat, että tietoja puuttuu (katso kuva).

Suorita prosessi loppuun viimeistelemällä kaikki tiedot.

Kun kaikki tietosi ovat oikein eikä mitään puutu, paina Valmis.

Kun olet viimeistellyt tilin luomisen, PhorestPay-tilisi on heti aktiivinen. Palaa takaisin Phorest-järjestelmään aloittaaksesi PhorestPayn käytön.

Tilin vahvistaminen

PhorestPay-tili tulee tilin luomisen jälkeen vahvistaa. Tilin vahvistamista varten sinun täytyy käydä vahvistamassa henkilöllisyytesi

Löydät tarkemmat ohjeet tilin vahvistamiseen täältä

PhorestPay-sivun yleiskatsaus

Avaa PhorestPay-sivu uudestaan Hallinta-sivulta nähdäksesi tapahtuneet muutokset.

Kun tilisi on aktiivinen, näet kaiken PhorestPayn käyttöön liittyvän tiedon Hallinta > PhorestPay kautta.

Sivulla Tilitykset näet kohdat Saldo, Edellinen tilitys, Seuraava tilitys, ja Viimeaikaiset tilitykset.

Voit siirtyä uuteen näkymään sivun yläkulmasta. Klikkaa kohtaa Asetukset.

Asetuksissa voit hallita maksupäätteitä, jos sinulla on PhorestPay-maksupääte.

PhorestPay-sivujen oikeassa yläkulmassa ovat painikkeet Tilin asetukset sekä Katso laskuja. Klikkaa Tilin asetukset, jotta pääset muokkaamaan tai katsomaan PhorestPay-tilisi asetuksia.

Sinut ohjataan Stripe Express-selaimelle, josta näet tietoa maksutapahtumistasi. Yleiskatsaus-sivulla (etusivu) näet käsiteltävät maksut, voitot yhteensä, tapahtumat sekä tavoitteen, jos sellainen on asetettu.

Tapahtumat-sivulla näet kaikki maksutapahtumasi.

Mene takaisin Phorestiin ja PhorestPay-sivulle. Klikkaa oikean yläkulman Katso laskuja painiketta.

Sinut ohjataan Phorest laskutustiedot selaimelle, josta näet laskutustietosi.

Kuinka vastaanotan maksuja?

Tilitykset tapahtuvat päivittäin ja ne vievät arviolta noin 1 arkipäivän ennen kuin ne näkyvät pankkitililläsi.

Tilin tietojen muuttaminen

Jos sinun tarvitsee muuttaa tilitietojasi, tutustu tähän ohjeeseen.