Mistä näen PhorestPay tilityshistoriani?

Tämä artikkeli näyttää, kuinka voit tarkastella PhorestPay tilityksiä ja ladata niitä CSV-tiedostoina.

Aloita menemällä Hallinta > PhorestPay tarkastellaksesi PhorestPay-sivua.

Näyttökuva 2024-08-23 133051.png

Sivun yläosassa näet:

• Saldo: viimeisimmät tulot jotka ovat valmiita tilitettäviksi.
  • Edellinen tilitys: edellisen tilityksen summa ja maksun päivämäärä.
  • Seuraava tilitys: summa joka on jo matkalla tilillesi. Maksuja suoritetaan päivittäin ja niissä kestää 1 arkipäivä näkyä pankkitililläsi.

Jos et ole vielä aktivoinut PhorestPay-ominaisuutta, näet Aktivoi PhorestPay -painikkeen näytöllä. Kun olet aktivoinut PhorestPay-ominaisuuden, näet Tilitykset-sivun. Jos tarvitset apua PhorestPay-tilin luomisessa, klikkaa tästä.

Tilitystietojen lataus valitulta ajanjaksolta

Ladataksesi tilitystiedot tietyltä ajanjaksolta, klikkaa Lataa valittu ajanjakso -painiketta.

PP lataa valittu ajanjakso uusi.png

Määritä haluamasi ajanjakso avautuvaan ponnahdusikkunaan ja klikkaa Lataa CSV. Tämä jälkeen tiedosto ladataan tietokoneellesi.

PP valitse ajanjakso lataa csv uusi.png

Yksittäisten tilitystietojen lataus

Ladataksesi yksittäisen tilityksen tiedot, klikkaa Lataa CSV -painiketta Tilityksen Tiedot -kohdasta. Tämä lataa tiedoston tietokoneellesi.

PP yksittäisen tilityksen lataus uusi.png

Ladatun CSV-tiedoston tarkastelu

Voit käyttää tiedoston tarkasteluun taulukkolaskentaohjelmaa, kuten Google Sheets, Microsoft Excel, tai OpenOffice.

CSV-tiedosto sisältää seuraavat tiedot:

Näyttökuva 2023-03-07 144206.png

Näyttökuva 2023-03-07 144219.png

Jos tarvitset lisää tietoa näihin liittyvistä maksutapahtumista (esim. palvelun nimi, tuotteen nimi jne.) löydät tiedot Phorest-järjestelmästäsi kohdasta Hallinta > Kassa.

Tilitysraportin tarkastelu

Jos tarvitset lisätietoa tilitysraportin avaamisesta ja sisällöstä, katso tämä ohje

UKK

Näkyykö raportissa vähimmäismaksua vastaavat etukäteismaksut?

Kyllä, vähimmäismaksua vastaavat etukäteismaksut näkyvät maksuerittelyssä.

Milloin voin odottaa PhorestPay-tapahtumien saapuvan pankkitililleni?

Katso tästä ohjeesta lisätietoja tilityksien saapumisajoista.

PhorestPay-tilin tietojen muuttaminen

Jos haluat päivittää PhorestPay-tilisi tietoja, klikkaa tästä

PhorestPay laskut

Jos haluat ladata PhorestPay-laskusi, voit tehdä sen Phorestin laskutusportaalin kautta. Klikkaa tästä saadaksesi lisätietoa