Kuinka luon erikoistarjouksen tuotteelle?

Tämä artikkeli näyttää, kuinka voit luoda erikoistarjouksia tuotemerkille ja -kategorialle, sekä yksittäiselle tuotteelle valikoimassasi.

Erikoistarjouksen luominen

Mene Hallinta > Erikoistarjoukset > Tuotteet > klikkaa + Lisää tuote erikoistarjous aloittaaksesi tarjouksen luomisen.

Tuote erikoistarjous lisää uusi.png

Syötä erikoistarjouksen tiedot näytöllä oleviin kenttiin.

Aseta ensin Tarjouksen tiedot -osioon erikoistarjouksen nimi, alennus, ja voimassaoloaika. Alennus voidaan valita summana tai prosenttina. Voimassaolon loppua ei ole pakko määrittää.

Valitse sitten Tarjottava tuote -osioon tarjouksen tyyppi, eli koskeeko erikoistarjous tuotemerkkiä, tuotekategoriaa, vai yksittäistä tuotetta. Etsi haluamasi tuote käyttämällä "Valitse tuotemerkki/kategoria/tuote" hakukenttää.

Tuote erikoistarjous kentät.png

Erikoistarjouksen myynti

Erikoistarjous lisätään automaattisesti Osto-näyttöön, kun tuote jota erikoistarjous koskee lisätään myyntiin.

Tuote erikoistarjous ostonäyttö.png

Erikoistarjouksien raportointi

Voit käyttää Alennukset ja Erikoistarjoukset -raporttia apuna seurataksesi erikoistarjouksia.