Kuinka avaan tai suljen ajanvarauskalenterini tiettyjen päivämäärien varauksia varten?

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka voit luoda poikkeuksen yrityksesi aukioloaikoihin ja antaa asiakkaiden varata aikoja sellaisena päivänä/aikana, jolloin liike on yleensä suljettuna.

Ajoittain saattaa olla tarpeen tehdä poikkeuksia suunniteltuihin aukioloaikoihin, esimerkiksi pyhäpäivinä. Phorestissa voit hallinnoida näitä poikkeuksia suoraan toimipisteesi aukioloaikojen kautta. Poikkeuksia voivat olla esimerkiksi liikkeen avaaminen normaalisti suljettuna päivänä tai sulkeminen normaalisti avoinna olevana päivänä, kuten joulupäivänä.

Asteittainen ohje

Siirry kohtaan Hallinta > Asetukset > Aukioloajat, ja paina sitten Lisää-painiketta Poikkeukset-osiossa luodaksesi poikkeusaukioloajan.

Aukioloajat Poikkeus.png

Valitse seuraavassa näytössä päivämäärä, jolle haluat tehdä poikkeuksen. Valitse, onko yritys auki vai suljettu, ja jos yritys on auki - valitse aukioloajat. Kun olet valmis, paina Tallenna.

Huomio: Jos suljet liikkeen päivänä, jolloin olisit tavallisesti auki (esimerkiksi uudenvuodenpäivänä), aseta Auki-painikkeeseen Ei ja paina Tallenna.

Näyttökuva 2024-08-28 123637.png

Päivä lisätään nyt poikkeusaukioloaikojen luetteloon. Jos haluat muokata/poistaa päivän, paina päivämäärää tehdäksesi muutoksia.

Poikkeusaukiolot muokkaa.png

Muista päivittää henkilöstön työvuorot

Jos avaat liikkeen päivänä, jolloin olet normaalisti suljettu, sinun pitää varmistaa että henkilöstön jäsenillä on luotu työvuorot kyseiselle päivälle ennen kuin varauksia voidaan tehdä kalenteriisi. Lisätietoja henkilöstön työvuorojen lisäämisestä löydät tästä ohjeesta.