Kuinka voin rajoittaa sitä, kuinka pitkälle ennakkoon varauksia voidaan tehdä verkossa?

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit määrittää kuinka monta viikkoa etukäteen kalenterisi on saatavilla nettiajanvarauksia varten.

Asetuksen käyttöönotto

Mene HallintaAsetukset > Online > Ajanvaraussäännöt.

Muuta Rajoita saatavuutta tulevaisuudessa asetus kohtaan Kyllä.

Screenshot 2024-05-06 at 12.39.56.png

Seuraavaksi, määritä kuinka pitkälle etukäteen asiakkaat voivat varata ajan.

Screenshot 2024-05-06 at 12.40.33.png

Vähimmäiskesto jonka voit asettaa on 4 viikkoa.

Paina Tallenna lopettaaksesi.

Kuinka se toimii?

Kun asetus on otettu käyttöön, nettiajanvarauskalenterisi ei näytä saatavuutta sen viikkomäärän yli, jonka olet määrittänyt.

Sen sijaan näkyviin tulee viesti, jossa asiakkaita kehotetaan soittamaan sinulle ja tiedustelemaan saatavuuttasi.

Screenshot 2024-05-06 at 12.42.11.png