Miten voin rajoittaa henkilökunnan saatavuutta uusille asiakkaille nettiajanvarauksessa?

Tämä artikkeli näyttää sinulle, miten voit määrittää nettiajanvarausasetuksesi rajoittaaksesi henkilökunnan saatavuutta uusille asiakkaille.

Ominaisuus testauksessa

Tämä ominaisuus on tällä hetkellä testauksessa, mutta se on pian saatavilla.

Henkilökunnan saatavuuden rajoittaminen

Voit rajoittaa henkilökunnan saatavuutta menemällä kohtaan Hallinta > Henkilöstö > klikkaa henkilöstön jäsentä avataksesi heidän profiilinsa > Asetukset.

Kohdassa Nettiajanvarausten saatavuus valitse, voiko henkilöstön jäsentä varata kaikki tai vain palaavat asiakkaat.

Miten se toimii?

Jos henkilökunta on asetettu olemaan Saatavilla vain palaaville asiakkaille, heidän saatavuus näkyy verkossa vain asiakkaille, jotka ovat joko käyneet aiemmin tai joilla on jo tuleva ajanvaraus.

Uusi asiakas, joka ei ole koskaan käynyt aiemmin, ei näe saatavuutta yrittäessään varata ajan kyseiseltä henkilökunnan jäseneltä.

Useat toimipisteet Phorestissa

Jos yritykselläsi on useita toimipisteitä Phorestissa, on tärkeää huomata, että asiakkaat jotka ovat käyneet missä tahansa toimipisteessä katsotaan 'palaaviksi asiakkaiksi' myös muissa toimipisteissä.

Esimerkiksi asiakas, joka on käynyt toimipisteessä A, katsotaan myös 'palaavaksi' jos hän yrittää varata ajan toimipisteessä B, vaikka hän ei ole käynyt toimipisteessä B aiemmin.