Kuinka lisään manuaalisesti asiakkaan sarjahoidon jota ei myyty Phorestissa?

Tämä artikkeli näyttää, kuinka voit lisätä manuaalisesti asiakkaan sarjahoidon, jota ei myyty Phorestissa. Tämä toiminto on yleensä hyödyllinen, jos olet äskettäin aloittanut Phorestin käytön.

Ensimmäiset askeleet!

Ennen kuin voit manuaalisesti lisätä asiakkaan sarjahoidon, sinun pitää luoda sarjahoito Phorest-järjestelmään. Jos et ole vielä tehnyt tätä, klikkaa tästä saadaksesi ohjeen sen luomiseen.

Aloittaaksesi, mene Hallinta > Sarjahoidot > Asiakkaiden sarjahoidot > +Lisää sarjahoito.

Sarjahoidot manuaalinen lisäys.png

Lisää seuraavaksi asiakas ja valitse sarjahoito.

Sarjahoidot manuaalinen lisäys 2.png

Seuraavaksi, jos asiakas on jo käyttänyt joitain sarjahoidon käyntejä, säädä Jäljellä olevat käynnit niiden käyntien lukumäärän mukaan, jotka heillä on käytettävissä.

Sarjahoidot manuaalinen lisäys 3 käynnit.png

Päivitä lopuksi alkuperäinen ostopäivä ja viimeinen voimassaolopäivä tarvittaessa ja päivitä sitten Muistiinpanot-osioon, miksi sarjahoito lisättiin manuaalisesti (valinnainen).

Sarjahoito manuaalinen lisäys 4 voimassaolo.png

Klikkaa Tallenna lopettaaksesi sarjahoidon lisäämisen.

Lasketaanko provisio edelleen manuaalisesti lisätyistä sarjahoidoista?

Kyllä, provisio lasketaan edelleen aina, kun käynti lunastetaan, ja se perustuu sarjahoidon hintaan silloin, kun sarjahoito lisättiin manuaalisesti.