Kuinka luon uuden sarjahoidon?

Tämä artikkeli näyttää, kuinka voit luoda uuden sarjahoidon.

Sarjahoidon luominen

Siirry kohtaan Hallinta > Sarjahoidot ja paina + Lisää sarjahoito.

Lisää sarjahoito painike.png

Anna sarjahoidolle nimi ja klikkaa sitten Lisää palvelu.

Sarjahoito nimi ja palvelun lisäys.png

Lisää palvelu, määritä kuinka monta kyseisen palvelun käyntiä voidaan lunastaa, kun asiakas ostaa sarjahoidon, valitse Yksikön tyyppi ja aseta hinta.

Näyttökuva 2024-09-23 115515.png

Voit lisätä palveluita sarjahoitoon painamalla + Lisää palvelu -painiketta.

Tällä hetkellä sarjahoitoon ei voida lisätä vaihtoehtoja palveluista. Tämän saavuttamiseksi sinun on luotava useita eri versioita sarjahoidosta käytettävissä olevilla vaihtoehdoilla.

Yksikön tyyppi

Valitse Käynnit tai Minuutit. Käynnit ovat ajanvarausten lukumäärä, jonka asiakas voi varata osana sarjahoitoa. Minuutit mahdollistavat tietyn määrän minuutteja palvelusta (käytetään tyypillisesti solariumissa).

Käyntikertojen lunastaminen muissa toimipisteissä

Jos sinulla on useita toimipisteitä Phorestissa, voit valita, sallitko asiakkaiden lunastaa tämän sarjahoidon käyntejä muissa toimipisteissäsi.

Sarjahoito toimipisteasetus.png

Sarjahoidon muokkaaminen ja tämän asetuksen muuttaminen tulevaisuudessa ei vaikuta aiemmin myytyihin sarjoihin. Se, voivatko asiakkaat lunastaa käynnin muualla, riippuu ostohetkellä olleesta asetuksesta.

Minimi-/enimmäismäärä päiviä käyntien välillä

Halutessasi voit hallita, kuinka monta päivää käyntien välillä tulee olla, kun asiakkaat varaavat ajan.

Sarjahoito minimi ja enimmäismäärä.png

Jos asiakkaalla on jo aika ja yrität varata heille uutta aikaa tämän ajanjakson sisällä, näet seuraavat kehotteet:

Vuorokausien vähimmäismäärän varoitus

Sarjahoito vähimmäismäärä varoitus.png

Vuorokausien enimmäismäärän varoitus

Sarjahoito enimmäismäärä varoitus.png

TreatCard pisteet

Lopuksi päätä, pitäisikö asiakkaiden saada kanta-asiakaspisteitä sarjahoidon ostamisen yhteydessä.

Sarjahoito kanta-asiakaspisteet.png

Pisteet myönnetään ostohetkellä, ei käynnin lunastuksen yhteydessä. Pisteitä ei myönnetä asiakkaille, jos sarjahoito lisätään manuaalisesti.

Seuraavat vaiheet!

Kun olet luonut sarjahoitosi, on aika alkaa myymään sitä asiakkaillesi. Katso tämä ohje nähdäksesi kuinka se tehdään.

Vaihtoehtoisesti, jos sinulla on sarjahoitoja, joita ei ole myyty Phorestissa, saatat joutua lisäämään ne manuaalisesti Phorestiin. Klikkaa tästä saadaksesi selville kuinka se tehdään