Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit lisätä muistiinpanoja asiakkaille ja ajanvarauksille sekä missä niitä voi tarkastella Asiakaskortissa.

Phorestissa voit lisätä kaksi erilaista muistiinpanotyyppiä asiakkaalle:

Asiakasmuistiinpanot ovat yleisiä muistiinpanoja asiakkaasta, kuten heidän mielenkiinnon kohteistaan, harrastuksistaan tai mieltymyksistään. Esimerkiksi millaisesta kahvista he pitävät.

Ajanvarausmuistiinpanot ovat muistiinpanoja, jotka liittyvät tiettyyn varaukseen ja sisältävät yksityiskohtia kuten värikaavioita ja käytettyjä tuotteita.

Muistiinpanojen lisääminen/tarkasteleminen ajanvarauksen kautta

Jotta voit lisätä asiakas- tai ajanvarausmuistiinpanoja, avaa ensin ajanvaraus.

Asiakasmuistiinpanot

Nämä pysyvät aina samoina ja ovat näkyvissä tulevaisuudessa Asiakasmuistiinpanot -osiossa ja Asiakaskortissa kohdassa Asiakasmuistiinpanot.

Nykyiset ja aiemmat ajanvarausmuistiinpanot

Tämän ajanvarauksen muistiinpanot -osioon syötetyt muistiinpanot ilmestyvät myöhemmin Aiempien ajanvarausten muistiinpanot -osioon, mukaan lukien päivämääräleima viitteenä ajanvarauksen päivämäärälle. Klikkaa Katso ja muokkaa -painikkeita tarvittaessa.

Muistiinpanojen lisääminen/tarkasteleminen asiakaskortin kautta

Mene kohtaan Asiakkaat, etsi ja avaa Asiakaskortti.

Voit tarkastella ja päivittää asiakkaan muistiinpanoja kohdassa Perustiedot > Asiakasmuistiinpanot.

Nähdäksesi ajanvarausmuistiinpanot mene kohtaan Varaushistoria. Muistiinpanot on jaettu osioihin Menneet varaukset ja Tulevat varaukset.

Muistiinpanojen lisääminen/tarkasteleminen PhorestGo:ssa

Lisätäksesi muistiinpanon PhorestGo:ssa, avaa asiakkaan ajanvaraus > Paina Lisää ajanvarauksen muistiinpano > Syötä muistiinpanosi > Paina Valmis.

Nähdäksesi kaikki asiakkaan muistiinpanot, avaa sivupalkin valikko > Paina Asiakkaat > Etsi ja avaa asiakakortti.

Valitse Muistiinpanot. Asiakasmuistiinpano -välilehdellä voit napauttaa Lisää asiakasmuistiinpanoja -painiketta syöttääksesi uusia muistiinpanoja tai muokataksesi olemassa olevia muistiinpanoja.

2024-08-30_14-45-20 (1).gif

Ajanvarauksen muistiinpanot -välilehdellä voit tarkastella aiemmissa ajanvarauksissa olevia muistiinpanoja. Voit painaa kopioi-painiketta käyttääksesi muistiinpanoja muualla.

Muistiinpanojen näyttäminen Ajanvarauskalenterissa

Opi kuinka näyttää asiakkaan muistiinpanot automaattisesti Ajanvarauskalenterissa tiettyinä aikoina.