Kuinka nähdä asiakkaan tietoihin tehdyt muutokset?

Tässä artikkelissa näytetään, kuinka voit tarkastella asiakkaan tietoihin tehtyjä muutoksia.

Aloita menemällä Asiakkaat-sivulle ja etsimällä haluamasi asiakkaan käyttämällä sivun yläreunassa olevia suodattimia. Avaa asiakas painamalla hänen nimeään.

Paina Toiminnot-painiketta sivun oikeassa yläreunassa.

Asiakaskortti Toiminnot.png

Valitse Jälki.

Asiakaskortti Jälki.png

Näet kaikki asiakkaan tietoihin tehdyt muutokset ja lisäykset. Sivu sisältää seuraavat tiedot:

• Päivämäärä ja kellonaika, jolloin muutokset tehtiin
  • Henkilöstön jäsen, joka oli kirjautunut sisään järjestelmään muutosten teon aikana
  • Tapahtuma, joka näyttää lisätiedot toteutetuista muutoksista

Asiakasjälki, esimerkki.png