Kuinka voin tehdä asiakkaan muistiinpanoista näkyvämpiä ajanvarauksessa?

Tämä artikkeli näyttää, kuinka voit saada tietyn asiakkaan muistiinpanot erottumaan näkyvämmin hänen ajanvarauksestaan.

Huomio: Tämä ominaisuus ei ole tällä hetkellä käytettävissä PhorestGo-sovelluksessa.

Tavalliset asiakas- ja ajanvarausmuistiinpanot

Oletuksena, kun kaksoisklikkaat asiakkaan tapaamista, näet hänen muistiinpanonsa alla esitetyllä tavalla.

Näkyvämpien muistiinpanojen käyttöönotto

Jos haluat saada tietyn asiakkaan muistiinpanot erottumaan paremmin, voit avata hänen asiakaskortin, vierittää Perustiedot-sivua alaspäin Ilmoitukset-osioon ja ottaa käyttöön toisen tai molemmat ilmoitusasetukset.

Miltä ne näyttävät

Asiakasmuistiinpanot

Ajanvarausmuistiinpanot