Kuinka löydän nopeasti seuraavan vapaan ajan asiakkaalle? (Ajanvaraussuunnittelija)

Video-ohje (englanniksi)

Mikä on Ajanvaraussuunnittelija?

Ajanvaraussuunnittelija automatisoi sopivan saatavuuden tunnistamisen kalenteristasi ja ehdottaa useita varausvaihtoehtoja sopivimman ajan löytämiseksi.

Ajanvaraussuunnittelijan käyttö

Aloittaaksesi, paina Ajanvaraukset näytössä olevaa Luo ajanvaraus -painiketta.

Seuraavaksi etsi ja valitse asiakas, tai luo uusi asiakas painamalla Uusi asiakas.

Valitse palvelu(t) varaamalla ne uudelleen asiakkaan varaushistoriasta, tai painamalla Lisää uusi palvelu valitaksesi palveluvalikostasi.

Valitse työntekijä, tai valitse Ohita-vaihtoehto varataksesi palvelun keneltä tahansa käytettävissä olevalta tekijältä.

Kaikki henkilöstön jäsenet näkyvät tässä luettelossa, eivät vain ne, jotka ovat päteviä suorittamaan palvelua.

Palveluiden lisääminen varaukseen

Jos haluat lisätä varaukseen toisen palvelun, klikkaa Lisää toinen palvelu ja toista yllä olevat vaiheet.

Palvelun muokkaaminen

Jos haluat tehdä muutoksia jo lisäämääsi palveluun, klikkaa sitä tehdäksesi muutokset.

Valitse varauksen päivämäärä ja aika

Lopuksi käytä Saatavuus kalenteria valitaksesi asiakkaallesi parhaiten sopivan päivämäärän ja kellonajan.

Jos sinulla on useita toimipisteitä, voit myös tarkistaa eri toimipisteiden saatavuuden valitsemalla haluamasi sijainnin kalenterin alla olevasta pudotusvalikosta.

Kuinka Ajanvaraussuunnittelija löytää saatavuuden?

Ajanvaraussuunnittelija käyttää samaa logiikkaa kuin nettiajanvarausjärjestelmäsi löytääkseen saatavuuden. Alla olevat kohteet eivät kuitenkaan vaikuta Ajanvaraussuunnittelijan saatavuuteen, vaikka ne vaikuttavat nettiajanvarauksen saatavuuteen.

Nettiajanvarausjärjestelmäsi tapaan Ajanvaraussuunnittelija varmistaa, että henkilökunnan jäsen on pätevä palveluun ja hänellä on työvuoro ja että tarvittavat resurssit, kuten huoneet ja laitteet, ovat saatavilla palveluun varattuna aikana.