Kuinka muutan asiakkaan lahjakortin jäljellä olevaa saldoa manuaalisesti?

Tämä artikkeli näyttää, kuinka voit muuttaa manuaalisesti asiakkaan lahjakortilla jäljellä olevaa summaa.

Siirry kohtaan Hallinta > Lahjakortit, etsi ja klikkaa asiakkaan lahjakorttia tarkastellaksesi sitä.

Lahjakortit asiakas.png

Päivitä Jäljellä oleva saldo ja paina Tallenna lopettaaksesi.

Lahjakortti jäljellä oleva saldo.png

Lahjakorttiin tehdyt muutokset kirjataan lahjakortin historiaan.

Lahjakortti historia saldo.png

Raportointi manuaalisista muutoksista

Katso Lahjakortit, yhteenveto -raportista, kuinka monen lahjakortin saldoa on muutettu manuaalisesti tietyn ajanjakson aikana. Raportti löytyy kohdasta Hallinta > Raportit > Katso kaikki raportit > Lahjakortit. Löydät myös näihin manuaalisiin muutoksiin liittyvän kokonaisarvon.