Miten poistan asiakkaan sukupuolen? (Sukupuolineutraalisuus)

Tämä artikkeli kertoo, kuinka Sukupuolineutraalisuus otetaan käyttöön jolloin järjestelmästä poistetaan kaikki viittaukset sukupuoleen.

Muuttaaksesi sukupuolineutraalisuus-asetusta, mene Hallinta > Asetukset.

Kohdassa Yleiset klikkaa kohtaa Sukupuolineutraalisuus. Vaihda sukupuolineutraalisuus päälle klikkaamalla Kyllä kohtaa, sitten klikkaa Tallenna.

Kun asetus on käytössä, järjestelmä poistaa kaikki sukupuolta koskevat vaihtoehdot.

Alla seuraavat alueet, jotka näyttävät tai poistavat sukupuolivalinnat asetuksen perusteella:

Ota käyttöön/poista käytöstä asiakkaan sukupuoli asiakaskortissa

Ota käyttöön/poista käytöstä asiakkaan sukupuoli ajanvarausta luodessa

Ota käyttöön/poista käytöstä asiakkaan sukupuolisuodatin markkinoinnissa

Ota käyttöön/poista käytöstä asiakkaan sukupuoli konsultaatiolomakkeissa