Kuinka näen, mikä Phorest-versio minulla on tällä hetkellä käytössä?

Tämä artikkeli näyttää, kuinka voit selvittää, mitä Phorest-versiota käytät tällä hetkellä, sekä mitä Windows- tai MacOS-versiota käytät.

Phorest-järjestelmä

Jos haluat nähdä, mitä Phorest-järjestelmäversiota käytät, siirry järjestelmän Hallinta-näyttöön.

Näet versionumeron näytön oikeassa alakulmassa.

Phorest Go

Jos haluat nähdä, mitä Phorest Go -versiota käytät, avaa sivupalkki pyyhkäisemällä näyttöä vasemmasta reunasta oikealle, ja vieritä sitten sivupalkin valikon alaosaan nähdäksesi versionumeron.

Phorest Go 2.0                                                       Phorest Go

Windows

Windows 11 / 10 Windows 8.1 Windows 7

1. Mene Aloitus mceclip0.png > Asetukset > Järjestelmä > Tietoja

Klikkaa avataksesi 'Tietoja' Asetuksissa

2. Mene kohtaan Laitemääritykset > Järjestelmätyyppi > Tarkista, onko käytössäsi 32- vai 64-bittinen Windowsin versio.

3. Tarkista Windowsin määritykset kohdasta, mikä versio Windowsista laitteessasi on käytössä.

Apple MacOS

Klikkaa Apple menu -kuvaketta näytön vasemmassa yläkulmassa > Valitse Tietoja tästä Macista

Näkyviin tulee alla olevan kuvan kaltainen valikko, ja macOS-nimi ja versionumero näkyvät alla korostetulla tavalla.