Phorest ei aukea tietokoneen viimeisimmän päivityksen jälkeen (macOS Ventura)

Tämä artikkeli kertoo, mitä tehdä jos sinulla on ongelmia Phorestin käynnistämisessä sen jälkeen, kun olet lähiaikoina päivittänyt koneesi macOS Ventura-järjestelmään.

Applen lokakuussa tekemän käyttöjärjestelmäpäivityksen (macOS Ventura) jälkeen saatat kohdata ongelmia Phorestin käynnistämisessä.

Ongelman ratkaisemiseksi:

Ensin Sulje Phorest (jos se on auki)

Sitten klikkaa Apple menu ikonia, joka sijaitsee näytön vasemmassa yläkulmassa, jonka jälkeen voit klikata Järjestelmän asetukset

Kun olet järjestelmän asetuksissa, mene Tietosuoja ja suojaus > Appien hallinta > Phorest, sitten ota asetus käyttöön (katso kuva).

Kun tämä asetus on päällä, avaa Phorest.

Näyttökuva 2024-05-29 kello 16.51.35.png

Näyttökuva 2024-05-29 kello 16.51.27.png