Kuinka poistan/vaihdan Phorest-lisenssiavaimeni?

Tämä artikkeli näyttää, kuinka voit poistaa Phorest-lisenssiavaimen tietokoneesta tai vaihtaa lisenssiavaimen ohjaamaan toisen yrityksen järjestelmään, kun käytät Apple Mac- tai Windows-tietokonetta.

Tämä ohje on käytettävissä vain, jos olet jo asentanut ja aktivoinut Phorestin tietokoneellesi aiemmin. Jos aiot asentaa Phorestin uuteen tietokoneeseen, tutustu ohjeeseemme uuden Phorest-lisenssiavaimen luomisesta.

Jos sinulla ei ole oikeutta luoda lisenssiavainta itse, ota yhteyttä osoitteeseen tuki@phorest.fi, niin voimme lähettää sinulle lisenssin. On tärkeää huomata, että tukitiimimme tarvitsee tilin omistajan valtuutuksen ennen lisenssiavaimen toimittamista.

Uuden lisenssiavaimen luominen

Jos yrität vaihtaa lisenssiavainta, aloita luomalla ensin uusi avain ja kirjoita uusi avain muistiin, kun se on luotu (tarvitset sitä viimeisessä vaiheessa). Klikkaa tästä saadaksesi lisätietoja uuden lisenssiavaimen luomisesta.

Nykyisen lisenssiavaimen poisto (Apple Mac)

• Jos Phorest on tällä hetkellä auki, sulje Phorest.
  • Paina Macin yläpalkissa Finder > Siirry > Siirry kansioon (tai paina Cmd+Shift+G samanaikaisesti)
  • Kirjoita hakukenttään ~/.memento ja paina Siirry.
  • Etsi tästä kansiosta memento.cfg -tiedosto, paina hiiren oikeaa painiketta ja Siirrä roskakoriin.
  • Lisenssiavaimesi on nyt poistettu. Käynnistä Phorest uudelleen, ja sinua pyydetään syöttämään uusi lisenssiavain.

Nykyisen lisenssiavaimen poisto (Windows)

• Jos Phorest on tällä hetkellä auki, sulje Phorest.
  • Paina keltaista kansiokuvaketta tehtäväpalkissa näytön alareunassa (tai paina näppäimistön Windows-painiketta+E samanaikaisesti)
  • Kaksoisklikkaa :(C)-asemaasi
  • Avaa Memento7-kansio
  • Etsi memento.cfg -tiedosto, paina hiiren oikeaa painiketta ja Poista tiedosto.
  • Lisenssiavaimesi on nyt poistettu. Käynnistä Phorest uudelleen, ja sinua pyydetään syöttämään uusi lisenssiavain.

Uuden lisenssiavaimen aktivointi

Kun vanha lisenssiavaimesi on poistettu, avaa Phorest, ja sinua pyydetään rekisteröimään lisenssiavain. Käytä aiemmin luomaasi uutta avainta.