Kuinka käsittelen myynnin, johon asiakas ei halua antaa yhteystietoja? (Walk-In)

Tämä artikkeli kertoo, kuinka käsitellä myyntitapahtuma johon asiakas ei halua antaa henkilökohtaisia tietojaan.

Walk-In -myynti suoritetaan, kun asiakas tulee liikkeeseen ostamaan tuotetta, palvelua tai lahjakorttia eikä halua antaa yhteystietojaan.

Palveluiden Walk-In -myynti ei luo ajanvarausta kalenteriin. Tämä johtuu siitä, että ajanvarauksen lisääminen kalenteriin edellyttää asiakkaan tietojen, kuten etu- ja sukunimen, puhelinnumeron, ja sähköpostiosoitteen syöttämistä.

Walk-In -myynnin käsittelemiseksi, siirry Osto-näyttöön ja paina Walk-In -painiketta.

Osto walkin myynti.png

Tämä antaa automaattisesti asiakkaan etunimeksi "Walk-In".

Valitse seuraavaksi myyntiä suorittavan työntekijän nimi näytölle avautuvasta listasta.

Lopuksi valitse tuotteet ja/tai palvelut, jotka haluat myydä asiakkaalle, ja siirry myynnin käsittelyyn painamalla Maksa-painiketta.

Osto walk-in 2.png