Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka tuote lisätään myyntiin kun käsitellään maksua palvelusta.

Tuotteen lisääminen myyntiin

Kun siirryt maksamaan ajanvarausta ja Osto-näyttö avautuu, voit skannata tuotteet lisätäksesi ne myyntiin tai lisätä tuotteita manuaalisesti painamalla Tuotteet-painiketta.

Jos sinulla on viivakoodinlukija, voit skannata tuotteet Osto-näytöllä lisätäksesi ne myyntiin. Tuotteiden skannaamista varten sinun ei tarvitse mennä tuotelistaukseen.

Lisätäksesi tuotteet manuaalisesti, paina Tuotteet-painiketta.

Valitse tuote näkyviin tulevasta luettelosta.

Voit myös kirjoittaa viivakoodin hakukenttään nähdäksesi tuotteen varastoluettelossa.

Asiakkaan tuotehistorian tarkasteleminen

Asiakkaasi saattaa haluta ostaa uudelleen aiemmin ostamansa tuotteen. Paina Osto-näytössä Asiakaskortti-painiketta.

Kun olet asiakaskortissa, paina Tuotehistoria nähdäksesi täydellisen luettelon ostetuista tuotteista, mukaan lukien oston päivämäärä, kellonaika ja hinta.