Kuinka lisään palvelun tai tuotteen pikanäppäimeksi?

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka voit lisätä hoidon tai tuotteen pikanäppäimeksi, jolloin sen käyttö on nopeaa ja helppoa Osto-näytössä.

Palvelun lisääminen pikanäppäimeksi

Siirry kohtaan Hallinta > Palvelut ja paina sen palvelun nimeä, jonka haluat lisätä pikanäppäimeksi.

Mene Lisäasetukset-osioon, aseta Luo painike Usein käytettyihin kohtaan Kyllä, ja paina Tallenna lopettaaksesi.

Huomio: Jos sinulla on useita toimipisteitä Phorestissa, sinun on painettava Toimipisteet-välilehteä ja sen toimipisteen nimeä, johon haluat luoda pikanäppäimen, ja paina sitten Lisäasetukset.

Tuotteen lisääminen pikanäppäimeksi

Siirry kohtaan Hallinta > Varasto > etsi ja avaa haluamasi tuote.

Ota Pikanäppäin-asetus käyttöön ja paina Tallenna lopettaaksesi.

Pikanäppäinten käyttö myyntitapahtumassa

Kun olet lisännyt palvelun tai tuotteen pikanäppäimeksi, voit nopeasti lisätä sen myyntiin painamalla Suosikit-painiketta Osto-näytössä.