Tässä artikkelissa näytetään, miten voit lisätä kustomoidun maksun, kuten Green Salon Collective tai Green Circle Salon -maksun, PPE-maksun jne., Phorest-järjestelmääsi.

Phorestin uusin versio vaaditaan

• Phorest-järjestelmän versio 8.4.47 tai uudempi vaaditaan. Jos käytät vanhempaa versiota ja haluat päivittää, voit ladata uusimman version tältä sivulta.

Kustomoituja maksuja voidaan lisätä automaattisesti mihin tahansa maksutapahtumaan, mikä poistaa tarpeen tehdä se manuaalisesti. Voit käyttää kustomoituja maksuja moniin asioihin, mutta joitakin yleisimpiä käyttötapoja ovat:

• Green Salon Collective tai Green Circle -maksut - niille liikkeille, jotka sitoutuvat ympäristöystävällisyyteen
  • PPE-maksut - kattavat ylimääräiset suojavarusteiden kustannukset COVIDin aikana

Video-ohje (englanniksi)

Kustomoidun maksun luominen

Aloittaaksesi mene Hallinta > Asetukset > Talous > Kustomoidut maksut, ja klikkaa sitten Lisää kustomoitu maksu.

Anna maksullesi nimi, valitse onko kyseessä kiinteä summa vai prosentti summa kohdassa Maksutyyppi, aseta Summa ja aseta Veroaste.

Valitse seuraavaksi, pitäisikö maksun olla lisätty automaattisesti jokaiseen myyntiin (maksu voidaan helposti poistaa myynnin yhteydessä tarvittaessa) ja pitäisikö sen olla sovellettavissa vain, jos tapahtumassa on Palvelu, mikä tarkoittaa ettei maksu koske vähittäismyyntitapahtumia.

Soveltaminen vain joihinkin palveluihin

Voit valita luoda kustomoidun maksun, joka koskee vain joitakin palveluita. Tee tämä valitsemalla Palvelut -pudotusvalikosta mihin palveluihin kustomoitu maksu tulisi soveltaa.

Jos mitään palveluita ei ole valittu, maksu sovelletaan kaikkiin palveluihin.

Miten se toimii?

Tässä näkyy, miltä maksu näyttää myyntitapahtuman aikana. Voit poistaa sen napsauttamalla X.

Lisäksi tässä näkyy, miltä se näyttää kokonaismyynnin yhteenvedossa.

Kustomoidun maksun soveltaminen manuaalisesti kassalla

Jos et valitse Lisää automaattisesti, voit lisätä maksun myyntiin manuaalisesti painamalla Suosikit > Kustomoidut maksut

Huomio: Saatat joutua käynnistämään Phorestin uudelleen luotuasi kustomoidun maksun, jotta se näkyy Osto-näytöllä.

Henkilöstön provisiot

Henkilöstön provisiota ei lasketa kustomoiduista maksuista.