Tämä artikkeli käsittelee liikkeen aukioloaikoja, niiden muuttamista, sekä poikkeusaukioloaikojen luomista.

Jos haluat muuttaa liikkeen aukioloaikoja tai lisätä poikkeusaukioloaikoja esimerkiksi juhlapyhiä varten, voit tehdä sen näin:

Mene Hallintaan > Asetukset

Tämän jälkeen mene Yleiset > Aukioloajat.

Asetukset

Tämä avaa näkymän, jonka kautta voit vaihtaa liikkeesi aukioloaikoja.

Näyttökuva

Muuttaaksesi aukioloaikoja, klikkaa haluamaasi päivää ja syötä uudet ajat liikkeen aukeamiselle ja/tai sulkeutumiselle. Klikkaa lopuksi Tallenna.

Näyttökuva

Poikkeusaukioloajat

Jos haluat lisätä poikkeusaukioloaikoja, se onnistuu näin:

Paina Poikkeukset-osion alapuolella olevaa Lisää poikkeus -painiketta.

Aukioloajat

Sen jälkeen lisää poikkeavan päivän tiedot:

1. Päivämäärä: mille päivälle haluat asettaa poikkeavan aukioloajan?
  2. Auki: onko liike auki vai suljettu kyseisenä päivänä?
  3. Mikäli liike on auki, lisää aukioloajat.

Klikkaa lopuksi Tallenna.

Näyttökuva

Tallennettuasi päivän, näet sen näin:

Näyttökuva

Muista vielä lopuksi tallentaa kaikki aukioloaikojen muutokset.

HUOM! Aukioloajat vaikuttavat myös siihen, miten nettiajanvaraus näyttää vapaat ajat. Vapaat ajat, jotka ovat aukioloaikojen ulkopuolella, eivät näy nettiajanvarauksessa.

Esimerkikki: Aukioloaikojen mukaan liike on sunnuntaisin kiinni. Sunnuntaille lisätty työvuorokaan ei näy ennen kuin liikkeelle merkitsee aukioloajat sunnuntaille.