Kuinka lisään logoni automatisoituihin sähköposteihin?

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka voit lisätä salonkisi logon, jota käytetään tervetulosähköposteissa, lisätään sähköpostikuittiesi yläosaan ja joihinkin automatisoituihin varausviesteihin.

Mene Markkinointi > Tervetuloa-sähköposti ja klikkaa Yrityksen logo -ruutua.

Näytölle avautuu ikkuna, jossa sinua pyydetään valitsemaan kuva. Selaa tietokonettasi, etsi ja valitse kuvatiedosto, jota haluat käyttää logonasi.

Kun olet valinnut yrityksen logon, lopeta klikkaamalla Tallenna

Missä logo näkyy?

Logo lisätään automaattisesti sähköpostikuittiesi yläosaan (jos käytössä), tervetulosähköpostin yläosaan (jos käytössä), ja se voidaan lisätä seuraaviin automaattisiin sähköposteihin:

Voit lisätä logon yllä mainittuihin sähköposteihin käyttämällä <<Logo>> -makroa alla korostetulla tavalla:

Näyttökuva 2023-10-03 102838.png